A levelezős képzés kevesebbet ér, mint a nappali képzés?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 09:40
1/7 anonim válasza:
Kevesebbet foglalkozol a tanulással és a követelmények is alacsonyabbak. Ennek ellenére a diplomát ugyanúgy elismerik.
2/7 anonim válasza:
A diplomába nincs beleírva, hogy te levelezőn végezted, szóval ha nem mondod senki nem fogja tudni.
3/7 anonim válasza:
nincs ráírva. de egy vicc a levelező. végzős matek szakos vagyok. első 4 félévbe nappalis voltam, most átjöttem levelezőre, úgyhogy tapasztalatból mondom. a levelezősök 10ed annyit se tudnak. sokkal könnyebb elvégezni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem rajta van, hogy nappali vagy levelező tagozaton végezte-e el.
Amúgy egy kicsit tényleg megengedőbbek a tanárok a levelezősökkel, de a tananyag ugyanaz.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a levelező nem könnyebb, akinek az volt, hát örüljön neki. Emellé jön persze még az egyetem melleti munka. Én nappalin kezdtem, levelezőn fejeztem be, de nem volt könnyebb, viszont jártam két teljesen más egyetemre, és aközött megdöbbentő különbségek voltak, ha nem vagyok ott, el sem hiszem.
6/7 anonim válasza:
Nem nincs benne, hogy te milyen formában végeztél.
7/7 A kérdező kommentje:
oké, köszi szépen minden válaszolónak :)
2012. szept. 20. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!