Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit jelent az, hogy egyéni...

Mit jelent az, hogy egyéni tanrend?

Figyelt kérdés

2012. szept. 28. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyasmi lehet, mint például az amerikai rendszer. Magadnak választod ki, hogy milyen óráid legyenek. Vagyis csak azt tanulod, amit szeretnél/ami érdekel
2012. szept. 28. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább azt, hogyha történik veled valami, és mondjuk tudod már a félév elején, hogy kórházban kell lenned sokat, vagy dolgozol, ezért ritkán tudsz bemenni az egyetemre akkor a dékánnál kérvényezed, hogy heti 1-2 órára kelljen csak bejárnod, és azon kívül csak a vizsgákra.
2012. szept. 28. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Húú remélem az utóbbi válaszadónak lesz igaza, mert az jó lenne. Dolgozom és teljesen ki vagyok merülve, hogy a mnkából való hiányzásomat állandóan pótolgatnom kell az egyetem miatt. Pár órát elengedhetnének, mármint a bejárást.
2012. szept. 28. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát... Nekem lesz igazam...:P Viszont már nem biztos, hogy kérvényezheted még ebben a félévben, a mi egyetemünkön például már lezárult ezeknek a határideje. Azért mindenhol más a rendszer és egy próbát megér.
2012. szept. 28. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy munka miatt biztos nem fogják elfogadni a kérvényt.
2012. szept. 28. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Idén már nem is akarom, mert megoldom még. Inkább következő évben egy-két szemináriumra, ami egy órás. És nem akarok amiatt munkahelyemről fél napot hiányozni és 3 órát utani, hogy az előadás anyagról beszélgessünk...
2012. szept. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!