Csak nappalis képzés + egyéni tanrend?
Sziasztok!
A helyzetem a következő: védőnői szakra szeretnék menni, ami csak nappalin van minden iskolában, viszont novemberben szülök. Kisbaba mellett, és később szerintem nem lehet nappalin teljesíteni a 4 évet... Viszont hallottam arról, hogy létezik egyfajta egyéni tanrend, de nem találtam túl sok konkrét dolgot erről... (Mondjuk rá is ér, 2013. szeptemberében kezdenék.)
Nagyon szeretnék védőnéni lenni, szóval jó lenne, ha tudnátok segíteni ezügyben.
Köszönettel:
B.
Most fogok csak átmenni szeptembertől (SOTE általános orvosról, SOTE védőnőre), szóval még nem vagyok benne teljesen otthon :) Néztem órarendet, ott általában minden nap van óra, hol több, hol kevesebb.
Itt oktatás, tanulmányi információk, és órarend, de sajnos csak a tavaszi órarend van fenn. Máshol nem tudom, hogy ennyire sűrű-e.
Akkor szurkolok! :)
Hát, ahogy látom, mindenhol ilyen sűrű ez, és hát nyilván csak a SOTE maradna nekem is, mert ha levelezőn nem lehet, akkor budapestiként nehéz lenne Debrecenbe, Pécsre, vagy Szegedre járnom. :D Lehet megpróbálok majd valami olyasmi passzívozást, mint Te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!