Általános orvosi vagy fogorvosi kar?
Figyelt kérdés
Melyiket nehezebb elvégezni és ti melyik karra mennétek a kettő közül?2012. aug. 12. 09:19
21/26 anonim válasza:
értem :) azért majd miközben vaginában turkálsz, figyelj oda jobban ;D
23/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 12. 16:09
25/26 anonim válasza:
Általános szerintem is sokkal jobb, ha érdekel, mert külföldön biztosan elismertebb és többet keres. Valamint és azért is ezt választottam, mert nem kell hozzá magánrendelő, hanem egy kórházban jól elvagyok, ha meg el akarok költözni, nem kell a hátamon cipelni a rendelőmet...
26/26 anonim válasza:
Elvileg az 5 év fogorvosi diploma után rendesen lehet a diplomával praktizálni, de a gyakorlatban ez nem működik mert kevés a gyakorlati képzés ehhez az egyetemen. Tehát 98%ban mennek a a fogorvosok rezidensnek (gyakorlat szerzés miatt) és szakosodnak.... Az 1. év után még átlehet menni 1-ik képzésről a másikra. Minden gond nélkül. Debrecenben az első 2 év nehezebb a fogorvosoknak.
Az elmúlt években pár kivétellel magasabb volt a ponthatár a fogorvosi képzésekre - nehezebb volt bejutni.
Szerintem az hogy könnyen tud függetlenedni, nem nehéz egy saját praxist létrehozni, az egy nagyon jó dolog. Teljesen a saját maga ura lehet.
Arc- és állcsontsebészet - ehhez a fogorvosi és az ált. orvosi képzést is el kell végezni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!