Általános orvosi vagy fogorvosi kar?
11:33
Te csak szeretnél egyetemre menni.
Arra menj, amelyik jobban érdekel.
Én orvosira járok, be sem jelöltem a fogorvosit. Egyszerűen az az orvoslás egyetlen része, amit undorítónak tartok. A foghúzástól kiráz a hideg.
Pedig egyébként nem vagyok finnyás, de inkább mások fenekébe, hüvelyébe turkálok, mint a fogorvoskodás...
Sztem elvégezni egyiket sem egyszerű. Első évben talán a fogorvosi nehezebb, de aztán már inkább orvosi. Meg hát egy évvel hosszabb..
Fogorvosként végzés után már teljes értékű orvos leszel, míg ált. orvosi után sehol nem tartasz még...
De amúgy vmennyi átjárás van a kettő között első-másodévben.
azért a fogorvosok is elég durván specializálódhatnak, azt vegyük figyelembe, tehát ők is ugyanúgy mehetnek tovább, és az is több év.
egyébként szerintem egyértelműen az orvosi a nehezebb. foghúzáskor kétlem, hogy ki tudsz nyírni valakit, de egy szívműtétnél elég erősen benne van a pakliban.
6. válaszoló, már nem szeretnék, mivel már végeztem ;)
Elég nagy baj, hogy ennyire szűklátókörű emberek vannak mint amilyen te vagy. Fogalmad sincs mi az a fogorvostudomány. De mivel a fogorvos amúgy nem is orvos te szerinted, és mivel valószínű te vagy az atyaisten hogy ezt megállapítottad, ne is járj "fogorvoshoz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!