Általános orvosi vagy fogorvosi kar?
Egyetértek azzal aki azt írta hogy a 3. válaszoló nagyon el van tévedve.
Annak meg aki azt írta hogy undorító... hát, orvostanhallgató létedre ilyet írni elég nagy szégyen( ha egyáltalán az vagy). Szerintem akkor legközelebb közöld a fogorvosoddal hogy bár rohadtul fáj a fogad és be van dagadva az arcod, de azért te attól még undorítónak találod amit csinál, még akkor is ha történetesen meggyógyít.
Ja amúgy a kérdezőnek:
Szerintem fogorvosival jobban jársz. Én Áok-ra mentem, mert végülis úgy döntöttem h nem édekel a fogászat. De sokat gondolkoztam rajta én is. Fogorvosként többet keresnél, hamarabb önállósodsz, elég sokfelé specializálódhatsz és a pletykákkal ellentétben ugyanolyan nehéz elvégezni mint az ált. orvosit.
Szóval ha egy picit is érdekel a dolog, érdemes jól megfontolni!
11-es: Te csak azért írtál ehhez a kérdéshez, hogy vkibe bele tudj kötni?
"hát, orvostanhallgató létedre ilyet írni elég nagy szégyen( ha egyáltalán az vagy). "
Miért is szégyen? Mi abban a szégyen, hogy nekem vmelyik ága nem tetszik az orvoslásnak? Talán azért, mert orvosira járok, köztelező szeretnem az összes részét?
Nem mondta, hogy lenézem a fogászokat vagy ilyesmi, egyszerűen én nem mentem volna annak, mert számomra undorító és kész.
Másnak meg az undorító, hogy nők vaginájában turkáljon. Pedig nekem meg éppen a nőgyógyászat tetszik.
Nem értem miért kellene magam elszégyellni.
mert ez általában úgy van, hogy aki orvosnak tanul (bár lehet, ez csak az évek során alakul ki), teljesen máshogy kezd látni egy testet - szájüregtől végbélig -, mint egy átlag ember. tehát olyan mindegy lesz, hogy szájban, vagy seggben kell túrni, az egy komplex rendszer része, stb. legalábbis az intelligensebb orvosok/tanoncok végigmennek ezek az úton.
de nem én írtam azt a választ, semmi gond nincs azzal,ha nem akarsz szájakban turkálni, azért az undorító jelző elég erős, főleg, ha majd beállsz gyakornoknak, és naponta 20 torkot meg kell nézned általános orvosként is.:))
Egyesekkel ellentétben én pl. sosem mondtam azt egyetlen egy gyakorlaton sem, hogy "ezt inkább kihagyom". Egyesekkel ellentétben sosem vonultam hátra patológián, hogy ne lássam a dolgokat.
Megcsinálok mindent finnyáskodás és rossz szó nélkül.
Egyébként sem magától a látványtól/szagtól vagyok rosszul. Egyszerűen a foghúzás hangját nem bírom. Ahogy recseg, mikor kijön az ember ínyéből. Magamon sem bírom, rettegek elmenni fogorvoshoz, pedig sosem volt negatív élményem.
Nem azt mondtam, hogy nem csinálnám meg, ha meg kellene csinálni, csak tudod ha már ennyi ága van az orvoslásnak, akkor vmi olyat választok, amitől nem ráz ki a hideg.
Komolyan nem értem mi jogon mondod azt, hogy nem vagyok elég intelligens, meg hogy szégyelljem el magam.
Neked aztán tuti nincs semmi olyan, amit nem szívesen csinálnál, mert te teljesen tökéletes vagy.
"hát, orvostanhallgató létedre ilyet írni elég nagy szégyen"
Na jó, talán ezt fejezzük be. Nem egy névtelen akárki fogja megmondani a gyakori kérdéseken, hogy milyen orvos leszek.
És eddig bizony igen jól teljesítettem mind az egyetemen, mind a klinikai gyakorlatokon.
Neked tényleg ez a legnagyobb örömöd? Gratulálok hozzá.
Egyszerűen csak azt hittem, hogy egy ember válaszolt folyamatosan, és emiatt nem is figyeltem a %-okat.
Ennyi.
Miért ne lennék biztos magamban?
Egyszerűen csak nem értem, hogy miért kellett abba belekötni, hogy én azért nem mentem fogorvosira, mert nekem nem jön be. Ha már lehet választani (márpedig lehet), akkor nem szeretnék fogakat húzni egész nap.4
Tudod: vki szereti a pacalt, vki meg nem.
Nem ezen múlik, hogy milyen orvos leszek.
"de nem én írtam azt a választ"
Ezt meg nem vettem észre. Ne haragudj, a válaszomat a másik 83%-osnak szántam, és nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!