Milyen szakot ajánlanátok másoddiplomához egy bölcsésznek?
Jelenleg BTK-ra járok, imádom a szakom, a tudományos pálya az álmom. De ugye ez 100-ból egy embernek, ha sikerül. Jövőre szeretnék felvételizni egy másik szakra is, ami biztos(abb) megélhetést nyújt majd. Mit ajánlanátok?
Műszaki dolgok, pénzügy kizárva, orvosi is.:)
Valami társadalomtudomány jönne be nekem.
(A "Minek mentél BTK-ra?", "Nem kellenek bölcsészek!" témákat mellőzzük. :))
1.vagyok:kimásoltam neked egy kis infót:
A képzés célja olyan mester szintű oklevéllel rendelkező andragógusok kiképzése, akik a BA-tanulmányaik során elsajátított társadalomtudományi és szakmai alapokra építve felkészültek az európai közösséghez, a fejlett országokhoz való felzárkózás támogatására az egész életen át tartó tanulás és a tudásalapú társadalom eszközeivel.a tudásalapú társadalom eszközeivel. Képesek a potenciális munkavállalók tanulásához és foglalkoztatásához szükséges készségek, képességek és képzettség megszerzésének irányítására; a felnőttoktatás és -képzés feltételeinek differenciált fejlesztésére; a leghátrányosabb helyzetű rétegek és csoportok társadalmi beilleszkedésének támogatására. Alkalmasak az eredményesebb oktatási, képzési intézmények eszköz- és módszer-fejlesztésére, valamint a tanulási lehetőségekhez való fizikai és virtuális hozzáférés támogatására, teljesítményértékelési és minőségbiztosítási rendszerek működtetésére, minőségfejlesztésre; a felnőttkori tanulás területén kutató, fejlesztő és képző (képzők képzője) feladatok ellátására, felkészültek a doktori képzésbe való bekapcsolódásra.
jah bocsi,azt hittem,MA-t keresel.)))1.voltam.)
sajna nem tudom mibe kéne belevágnod...én is gondolkoztam ezen,bár sajna még egy BA-t nem végzhetünk ingyen.((
talán pszichológia.elég nehéz bejutni.de szerintem tetszene neked.
persze erre is azt mondják,h.semmire se jó,túlképzés van belőle blablabla...de szerintem igenis van benne jövő...több irányba is elindulhatsz vele,.jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!