Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy kéne csinálnom? Hogyan...

Hogy kéne csinálnom? Hogyan tudok rá készülni? Egyéb tippek tanácsok?

Figyelt kérdés

Nem sokára iskolakezdés.. :/ 8. osztály.. (úristen. :O)

Szóval. Ugye az első félévem tanulmányi eredménye bele számít a tovább tanulásba. És mivel nagyon vonzódom az állatorvosihoz el eléggé lényeges.

7.osztályos év végi eredményeim:

Magatartás:5

Szorgalom:4

Magyar nyelv:4

Irodalom:5

Történelem és állampolgári ismeretek:5

Angol:4

Matematika:4

Informatika:5

Fizika:4

biológia:4

Kémia:3

Földünk és környezetünk:3

Ének-zene:4

rajz- és vizuális kultúra:5

Technika és életvitel:4

testnevelés és sport:4

Angol Szv:4

Matek Szv:4

A 4ek nagy részét 5re szeretném javítani.

Biosz, Matek, Angol,Nyelvtan, Fizika,

Kémia, föci meg min. 4es..

Szóval neki állnám kicsit bele ásni magam mert ez a bizonyítványom katasztrófa.. :/

Tudtok olyan feladat sorokat, oldalakat amiket nézegethetnék, megoldhatnák?

14/l

2012. júl. 25. 14:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Te erre a helyesírásra 4-es kaptál magyarból?! Szégyen, hogy itt tart az oktatás. Én komolyan megbuktatnálak!

Amúgy szerintem egyáltalán nem katasztrófa a bizonyítványod. Ne viccelj, alig van benne 4-esnél rosszabb jegy.

Nem tudom, hogy megy mostanában középiskolába a felvételi, de azokkal a tárgyakkal foglalkozz, amikre szükséged lehet. Földrajz biztos nem kell az Állatorvosi egyetemre. Ne foglalkozz vele, elég a 3-as.

Úgy általában az életben és később álláskereséskor is az idegen nyelvek ismerete a legfontosabb. Angolt gyakorolj, amennyit csak tudsz, és ha jól megy, kezdj el még egy nyelvet.

Erre jó lehet ez az oldal:

[link]

És vannak oldalak, amelyek pont arról szólnak, hogy beszélgetőpartnert találj idegen nyelven.

A többi tárgyból szerintem elég ha átlapozod az iskolai feladatgyűjteményt.

2012. aug. 1. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!