Most megyek gimnáziumba? Tanácsok?!
Nagyon beszédes lány vagyok. Egy idő után kiállhatatlan a természetem, annyit locsogok. Ha hasonlítanom kéne magam valakihez Blair Waldorf lenne a Gossip Girl-ből. Leszámítva azt az aprócska eltérést, hogy egyáltalán nem vagyok gazdag, viszont a szüleim elkényeztetnek. Én is bosszúvágyó vagyok, senkit nem szeretek büntetlenül hagyni. Nagyon könnyen ideges leszek, és az érzéseimet nem tudom kordában tartani. Nem vagyok szép, de nem tartozom a legcsúnyábbak közé sem.
Nagyon félek, pedig sosem szoktam. Kérlek segítsetek!
Ne feküdj le a pasid legjobb barátjával egy limuzinban(ha nézed/nézted a GG-t,tudod,hogy mire gondolok ;D)
Amúgy meg csak add önmagad.Én is parázok,ha új közösségbe kerülök,de végül minden tök jó lesz.
Nyugi,nem lesz olyan rossz az a gimi.Koncentrálj a tanulásra,de barátkozz is rengeteget!
Találtam ki most egy stratégiát,sajnos már későn,mivel én már egy éve szakközépbe járok,most leszek 10.osztályos.De neked leírom.Lépésekben:
1.Legyen egy olyan barátod/barátnőd,akit teljesen kiismersz,akiben megbízol és elmondhatsz neki mindent!Akire számíthatsz bármikor.Lehet,hogy csalódsz benne,akkor bocsáss meg neki csak egyszer!:)
2.Keress haverokat,akikkel jól elvagy és a legjobb barátnőd/barátod is el lesz velük!
3.Add önmagad!
Nekem ezt kellett volna annak idején tennem..:) de nem tettem,más történt.És teljesen megváltozott a baráti köröm..szó szerint..!!Egyik napról a másikra!!:O:/:) ami persze később meghozta a gyümölcsét:nem buktam.
Gimi alapszabályai HA a "krémbe" akarsz tartozni:
-kb az első egy hónapban kialakulnak a klikkek, szóval gyorsan eldől hogy hova tartozol
- ha 1tantárgyból jó vagy vágódj be a tanárnál, az mindenképp hasznos
-ha az ún. "party-körökben" akarsz mozogni akkor mindenképpen keress olyan partykat ahol sok felsőbbéves lesz a sulidból (facebook események jók erre) és keresd az ő barátságukat,de nagyon fontos hogy ne idegesítően/nyomulósan
-minden gimiben van egy hely ahol lehet cigizni ott a legkönnyebb a "nagyok" közelébe férkőzni
-a suliban nincsenek titkok szóval bármit csinálsz ne tudják rádakasztani a riba*c jelzőt
-ha viszont összejössz egy jó srácnak tartott idősebbel az esetek többségében nyert helyzeted van
Ha csak egy átlagos gimis életre vágysz,szerezz pár barátot,legyél minimum közepes tanuló,járogass el 1-2 partyra de sose legyél hangadó.
A rossz tulajdonságaid próbáld meg korlátok közt tartani legalább addig amig kialakul a státuszod,mert sokat árthat. De sokat segíthet is ezt a helyzet adja.
fontos: butának lenni nem menő, ha jó tanuló vagy(nem stréber) jobban veszi ki magát
hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!