Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kikkel barátkozzak? Tanácsok?...

Kikkel barátkozzak? Tanácsok? 14/L

Figyelt kérdés
nem közösítenek ki egyáltalán, osztály szinten mindenkivel nagyon jól elvagyok, barátságos típus vagyok, félig-meddig népszerű is. csak az a baj, hogy mostanára senkivel sincs barátkoznom. az osztály egyik fele a cicababa-féle akikkel nem rezgek egy hullámhosszon, a másik fele (nem sokan, 2-en) nagyon kétszínű, kibeszélnek és pletykálkodnak, és maradt a gáz csoport, akik eléggé csendesek nem csinálnak semmit. csevegő szinten el tudok beszélgetni velük pár szót de utána máris kínosan kezdem érezni magam hogy mit csináljak mert nem nagyon érdekli őket semmi. és ennyi, nem maradt más. gondoltam nyáron eljárok táborokba, csak a tábori barátságok nekem sosem szoktak megmaradni mert mindenki az ország másik felében lakik, stb, ami tábor meg helyben van az vagy nagyon drága vagy csak kicsiknek van (alsósoknak). gondoltam eljárok majd mindenféle táncra vagy valami szakkörre és ott lesznek új arcok akik nem a világ másik felén laknak. de mégis amíg elballagok van 1 év (előkészítőn is biztos találok majd társakat) és addig nem nagyon tudok mit csinálni.. mit tanácsoltok? nyáron meg majd eljárok táborokba.
2011. máj. 28. 20:04
 1/10 A kérdező kommentje:
az első részt úgy értettem hogy népszerű vagyok hogy a " csendesekkel" egy szinten elbeszélgetek de nem sokáig, illetve a fiúkkal de velük is keveset.
2011. máj. 28. 20:05
 2/10 A kérdező kommentje:
és a csendesekkel meg nem szeretnék lenni mert kiskutyákról meg kis hörcsögökről beszélgetnek
2011. máj. 28. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Bárkivel barátkozhatsz akivel tudsz beszélgetni,

szerintem felesleges korlátokat állítanod ilyen szempontból.

Sosem tudhatod, hogy később mi fog érdekelni.

2011. máj. 28. 20:11
 4/10 A kérdező kommentje:
én nem korlátokat állítok barátkozom velük de csak szünetekben csevegő szinten és semmiről se beszélünk csak h milyen az idő meg hogy milyen óra jön meg milyen lett a dolgozat.. kivel beszélgessek kicsit komolyabb dolgokról? amúgy meg ezek a lányok az ilyen csendesebbek meg olyan hogy ha egymás mellett állunk akkor így tök kussba vagyunk és csak akkor beszélünk ha én mondok valamit és arra vagy azt mondják hogy aha vagy hogy jó és megint kuss van..
2011. máj. 28. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezt találtam. Ő inkább párt keres, de írnak tippeket, hol lehet ilyen stílusú lánynak ismerkedni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. máj. 28. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem az osztályból 1 barátom volt.

Az iskolából (különböző évfolyamok) kapásból 8 jut eszembe:)

Nem kell feltétlenül az osztálytársakkal barátkoznod, ha nem tudsz:)

2011. máj. 28. 22:36
 7/10 A kérdező kommentje:
az a necces hogy nagyon a nálam fiatalabbakkal nincs alkalom, mert nem járunk sehová együtt semmi kapcsolatom nincs velük csak nagyon minimális és annyira azért ismerem őket és ők még gyerekesebbek.. a nálam idősebbek meg hát.. mindenki elballag 1 hét múlva . az egyik osztály tiszta cicababa, a másik osztályban meg van 4-5 lány velük is csak kösznőviszony és ha jóba leszek egy nagyobbal akkor az jon hogy én megyek utána meg utánozom őt.. volt 1 lány akivel jóba voltam de most le se sz*ja a fejem, meg hát ő is elmegy másik suliba.
2011. máj. 28. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Velem, írj privit :-)
2011. máj. 29. 13:32
 9/10 A kérdező kommentje:
nem tudok privit írni neked, írj te! :DD
2011. máj. 29. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Ment.
2011. máj. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!