Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy kéne csinálnom? Hogyan...

Hogy kéne csinálnom? Hogyan tudok rá készülni? Egyéb tippek tanácsok?

Figyelt kérdés

Nem sokára iskolakezdés.. :/ 8. osztály.. (úristen. :O)

Szóval. Ugye az első félévem tanulmányi eredménye bele számít a tovább tanulásba. És mivel nagyon vonzódom az állatorvosihoz el eléggé lényeges.

7.osztályos év végi eredményeim:

Magatartás:5

Szorgalom:4

Magyar nyelv:4

Irodalom:5

Történelem és állampolgári ismeretek:5

Angol:4

Matematika:4

Informatika:5

Fizika:4

biológia:4

Kémia:3

Földünk és környezetünk:3

Ének-zene:4

rajz- és vizuális kultúra:5

Technika és életvitel:4

testnevelés és sport:4

Angol Szv:4

Matek Szv:4

A 4ek nagy részét 5re szeretném javítani.

Biosz, Matek, Angol,Nyelvtan, Fizika,

Kémia, föci meg min. 4es..

Szóval neki állnám kicsit bele ásni magam mert ez a bizonyítványom katasztrófa.. :/

Tudtok olyan feladat sorokat, oldalakat amiket nézegethetnék, megoldhatnák?

14/l

2012. júl. 25. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Matematika:4

matematika:4

Fizika:4

biológia:4

Kémia:3

---> ezekből 5nek kell lenni az állatorvosihoz.Amúgy meg az írásodból kinézem hogy egy maximalista kislány vagy aki nek ha egy 1es becsúszik akkor össze dől neki a világ.(Ezt abból vonom le, hogy egy egész jó bizonyítványod van de te szarnak gondolod).

Feladatsorok: [link]

[link]

Ha ezeket jól meg tudod oldani akkor van esélyed egy jó gimibe bekerülni.

2012. júl. 25. 14:21
 2/11 A kérdező kommentje:

Maximalista vagyok tényleg.

És a 2-ért szívrohamot kapok, de nem hisztizek a 4-ért.. :D

Szal olyan közömbösen.. :D

A válaszokat várom még.

2012. júl. 25. 14:24
 3/11 A kérdező kommentje:

Matematika,Fizika,Biológia,Kémia

ha valaki tud helyet ahol össze van foglalva az anyag az elküldené? (Apáczais könyvből tanulunk)

2012. júl. 25. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
7 vagy 8 os anyag?
2012. júl. 25. 14:50
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem most pihenj, aztán suli időben, tanulj minden délután! rendszeresen.
2012. júl. 25. 15:24
 6/11 A kérdező kommentje:

8.-os leszek az az anyag kéne.

A pihenés nálam az olyan hogy vagy van időm vagy nincs.

Szabad időmben tudnék gyakorolgatni. Suli időben 6-7körül tudok csak leülni (és ez még jó eset) mert ott van a lovam a kutyám stb. Őket el kell látnom amire mindenképp rámegy a délután.

2012. júl. 25. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Itt tudsz gyakorolni az írásbelire, ami több pontot ér, mint a jegyeid, szóval megéri tanulni rá, ált. típusfeladatok vannak.

[link]

A jegyeidhez meg szerintem nem feladatsorok kellenek, hanem év közben igyekezni, rendesen tanulni. Persze, ha úgy érzed, hiányosságaid vannak tavalyról vagy korábbról, nézd át a régi könyveid, füzeteid. A jövő évi anyagot butaság előre tanulni, unatkoznál órákon, meg sokkal jobb ha a tanár magyarázza. Inkább mindig az előző óra anyagát nézd át a következőre, esetleg tanuld is meg. Így a dolgozatra kevesebbet kell tanulni, a röpdogák, felelések nem lesznek vészesek, és tudod követni a gondolatmenetet - az anyagok sokszor egymásra épülnek.

Matekból meg gyakorolj, mindig írd meg a házit, és ha nem megy, akkor plusz gyakorlás. Fizika, kémiapéldáknál szintén így, a tanulós dolgokhoz meg le kell ülni, nincs mese.

2012. júl. 25. 20:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát a legnagyobb baj hogy nem tudok magolni.. :/
2012. júl. 25. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:

akkor hogy akarsz állatorvosira menni?

nem bonyolult bemagolod, vagy sokszor leírod... ennyi amíg nem megy magadtól

2012. júl. 25. 21:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Általában felmondom telóra és azt hallgatom lovaglás/ futás alatt. (persze ritmusra és alatta halkan megy zene gépről.. és mivel a dalszöveget nagyon megjegyzem..(:D) ezért úgy tudom.. kémiából is 5-ös voltam addig míg megérteni kellet.. a tanulós részénél buktam be.. :/
2012. júl. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!