Lehet erre megoldás, hogy ne kelljen mindent elölről kezdenem? Lehet olyat csinálni, hogy ha szakot váltok, akkor mondjuk különbözeti vizsgákat tegyek meg ilyenek, hogy csak azt a hátramaradt 1,5 évet kelljen már csak lehúznom, csak egy másik szakon?
Figyelt kérdés
Jelenleg Nemzeti Közszolgálati Egyetem másod éves hallgatója vagyok. Had és biztonságtechnikai mérnök szakon tanulok, de nagyon nehéz. Átszeretnék menni egy másik szakra, védelemigazgatásra pontosabban. Ott is van olyan tárgy ami a jelenlegi szakomon, tehát ha szakot váltok, akkor azokat a tárgyakat már nem kell megcsinálnom, amiket teljesítettem. Mivel már 2 évet lehúztam és még 1,5 van hátra, ha szakot váltanék elölről kellene kezdenem a sulit és még 3,5 évet kéne tanulnom az Egyetemen. Van erre valamilyen megoldás?,sok tárgy egyezik a másik szakkal, csak ott kevesebb a matematika. Meglehet ezt beszélni a dékánnal?2012. júl. 22. 01:10
1/1 anonim válasza:
csak az egyező tárgyakat fogadtathatod el. ha sok egyezett, akkor lehet fel tudod úgy venni a hiányzó kötelezőket, hogy nyersz vele féléveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!