Ha valaki egyetemre jár, önköltségesre, akkor kirúghatják?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor mi az amiért már kirúgnak? Azt gondolom, hogy szarul kell tanulni hozzá, de mennyire? és meddig tűrnek?2012. febr. 16. 16:43
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem a fizetősökre is vonatkozik, hogy félévenként 15 kreditet el kell érni. Ez már csak a sulitól függ, h mi a szabály, h évenként, v 2évenként nézik ezt a számot.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
A krediteket tudom,hogy meg kell szerezni, de én ilyenekre gondoltam, hogy pl szarok a ZH-k stb akkor kirúgnatnak -e? 12.es vagyok, és nem nagyon értek az ilyenekhez, de szeretnék tovább tanulni :)
2012. febr. 16. 16:48
3/5 anonim 

válasza:

Amíg a minimális feltételeket teljesíted nem, és a rossz ZH-k miatt sem rúgnak ki, csak nem engednek tovább, magyarul ismételned kell, de ők ezért sose panaszkodnak, amíg van pénzed szívesen látnak újra és újra.
4/5 anonim 

válasza:

Ha egy tárgyat a harmadik felvételre se sikerül teljesíteni (ez 9 vizsgalehetőség), akkor kirúgják az embert.
5/5 anonim 

válasza:

A költségtérítésesre és az államira ugyan azok a feltételek, csak utóbbin megkövetelnek bizonyos átlagot, különben áttesznek költségesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!