Kirúghatják a lányomat? Lásd lejjebb
Anno engem kirúgtak.Én sem balhéztam,meg iiilyesmi,én nem beszéltem vissza,"csak"a számtech órán kinézegettem az ablakon,a feladatok helyett neteztem.Kaptam figyelmeztetőt,aztán igazgatóit,majd tantestületi lett belőle ahol példastatuuálásképp kirúgtak.Aztán fellebbeztem,majd visszavettek.
Szóval kirúghatják a lányod,mivel nem tanköteles,és ha ennyire a tanárok begyébe van,akkor ki is fogják,ahogy engem is.
Húzza meg magát,mert ha tantestületije lesz,akkor borítékolni lehet,hogy menesztik.....
26/n
Talán a lányod tanulhatna önmérsékletet,és ne mondja ki a véleményét azonnal.Lehet,hogy nincs is igaza,még ha ő úgy érzi is.Ilyen mentalitással az életben is sok baja lesz.
Az emberek ,akár barát,férj,főnök vagy munkatárs,nem szokták tolerálni,ha valaki mindig az igazságát keresi.
A kérdésedre nem tudok válaszolni, de saját példával élnék. Engem nem rúgtak ki, de elintézték, hogy otthagyjam a sulit.
17 éves vagyok, hasonló mentalitással, kitűnő tanulmányi eredménnyel. Ez az egy szerencsém. Mindig visszapofáztam, kioktattam a tanáraimat. Úgy éreztem, helyénvaló, mert nem volt igazuk, piszkáltak stb. Aztán elkerültem nyáron dolgozni, és kicsit megváltozott a világ. Iskolában megtehetem, de a főnök azonnal kipenderít, ha csúnyán nézek rá... megtanultam moderálni magamat, mert MUSZÁJ. Ha most nem tanulja meg ő is, akkor később problémái lesznek, az pedig sokkal rosszabb. Hidd el, ha több tanárral van probléma, akkor hiba van a gyerkőcben is... Egy még pikkelhet rá, na de az összes. Az ő érdeke is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!