Éjszaka vagy reggel fog jobban az agy? Mikor érdemesebb tanulni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Én ha haza érek a suliból, akkor nem tudok tanulni. Általában 3-ra haza érek, de csak 5-kor, 6-kor kezdek el tanulni.

(A kémia házidogámat pedig 1 órája fejeztem be, pedig holnapra kell!)

2009. máj. 27. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, volt már hogy este tanultam, és másnap semmire nem emlékeztem, de ha reggel tanulok, akkor elég jól megmarad :) Általában 4:30kor szoktam kelni, ha valamit tanulni kell...
2010. máj. 13. 20:52
 13/15 anonim válasza:
Én azt a gonolatomat mondom hogy:Éjazsaka ne tanulj mert fáradt az agyad ezért fekügy le előbb és kelj fel korában kb.3-órakor(reggel) és akkor tanulj nekem bejött!
2012. okt. 8. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy a baj, ha nagy az anyagmennyiség és mellé száraz is akkor nem nagyon lehet válogatni, este meg éjszaka nem tanulok.
2016. szept. 23. 20:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő, nekem este 11-12 körül már vége van. Nem tudok odafigyelni, alapvető dolgokat benézek matekban, de magolni se tudok már. Hajnalban, illetve napközben tudok figyelni. Most már szeretnék folyamatosan tanulni, mindennap, nem csak az utolsó, végső napokban. Eredményesebb lennék, nem kellene kapkodni. De nehéz rászánjam magam nagyon.
2017. okt. 14. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!