Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel vagy este érdemesebb bevenni a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Holnap kezdem szedni életemben először és nem tudom mikor érdemesebb szedni. Ha hányinger, émelygés lenne, akkor reggel is még lehet, ha este szedem? Ki mit csinált hogy el ne felejtse bevenni az elején? telefonbeállítás, fogmosópohár mellé, kinek milyen ötlete van még?2010. márc. 16. 21:02
1/8 anonim válasza:
én 9kor szoktam..akkor még nem alszom és ha este mégis elfelejtem bevenni reggel még nem futok ki a 12 órából
2/8 anonim válasza:
amúgy jah..én telefont állítottam be aztán megszoktam a napi menetet:D
3/8 anonim válasza:
én este szedtem, eleinte ébresztőre be volt állítva a mobilom, hogy emlékeztessem, utána pedig már hozzászoktam, hogy ha 8 óra akkor gyogyó. amúgy én mindig a pénztárcámban hordtam, mert előfordult, hogy nem otthon aludtam és otthon hagytam, na az elég gáz. szóval neked is azt tudom javasolni, hogy inkább magadnál tartsd.
4/8 anonim válasza:
Este az érdemesebb, mert hogy ha alszol akkor kevésbé jön elő hányinger vagy hasmenés, amitől meggátlódna a felszívódás. Én este 9kor szedem, mindig egy órával vacsora után, hogy ne legyen semmi baj, és telefoncsörgést állítok, mert feledékeny vagyok. 2 éve szedem így, és eddig csak 2-szer történt baj (hasmenés), ezt tudom ajánlani^^
5/8 anonim válasza:
én délután 4-6 között szoktam bevenni, ilyenkor szokott eszembe lenni, valahogy erre álltam be :D
de egyébként én is elején telefonoztam... :D olyan is volt hogy barátom kérdezett rá, és akkor gyors beszedtem...az egyik durvaság az volt, hogy elfelejtettem bevenni, és másnap egykor vettem be... de nem volt semmi baj, utána pedig 6kor az aznapit, és nemtörtént semmi, meg már a 6. levélnél ez annyira nem okoz problémát.
6/8 anonim válasza:
én is az esti órákban szoktam szedni, még a mai napig bevan állítva a telefonomon hogy ne felejtsem el!
7/8 anonim válasza:
Akkor érdemes, amikor nem felejted el. Én este szedtem, az ágyam mellé raktam a lámpa alá, így amikor eloltottam volna a villanyt, akkor eszembe jutott, és aztán már annyira megszoktam, hogy ha máshol aludtam se tudtam elaludni enélkül...
8/8 anonim válasza:
nekem reggel az az első dolgom, mikor 6kor felkelek. nem vagyok hajlamos se hasmenésre, se hányingerre, sosem volt még gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!