Meglehet oldani? (kérdésed. )
Figyelt kérdés
Én jelenpillanatba szakképzős vagyok (tök égő meg gáz tudom....) Szakközépbe kezdtem de a legjobb barátnőm miatt átakartam jönni ide amit nagyon nagyon megbántam főleg hogy ott nagyon jó tanuló voltam na mindegy.Értelmét már nem látom hogy erre a két évre átiratkozzak szakközépbe vissza.Hanem úgy gondoltam hogy elvégzem a szakképzőt majd leteszem az érettségit.Imádom az idegen nyelveket nagyon szeretem:) és leraknám a középfokú németet.(Később gondolom felsőfokút is lekell...)Aztán elmennék egy Stewardess képzésre.Vagy ha az nem jön be akkor valamilyen főiskolára.Esetleg színművészetire....Sokat szavalok és énekelek versenyeken és elég szép eredményeim vannak(ezt nem dicsekvésből mondom csak hogy minden részletet tudjatok)Szerintetek ez megoldható? Egyébként vendéglátóra járok és itt ötös vagyok mindenből szinte.2011. okt. 10. 14:36
1/2 A kérdező kommentje:
És az a fősulis felvételilapomon hogy fog szerepelni ha leteszem az érettségit?Nem úgy hogy szakképzős igaz?
2011. okt. 10. 14:38
2/2 anonim válasza:
Oda csak az érettségi jegyeket kell beírni, meg csatolni az értettségi bizonyítványod fénymásolatát. De az, hogy te melyikbe jártad, az égvilágon senkit sem érdekel, és senki sem nézi meg, csak annyit, hogy valós a másolat.
Csak az érettségi jegyek számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!