Szerintetek meglehet oldani így?
16 éves vagyok,jövőre nappali felnőtt gimibe megyek,mivel dolgozni fogok egész délelőtt. Heti 5x van tanítás 3-tól 8-ig. A gond az,hogy én csak hétfő-szerda-péntek tudnék bejárni,a kedd-csütörtök nem jó mert testvérekre vigyázok(ez csak jövő évben lenne így,a maradék 2 évben mindennap bejárnék).
Persze ezt a heti 2 napot bepótolnám,tanulnék rendesen!
Szerintetek meglehet ezt így beszélni az igazgatóval?
(Légyszi most ne azokkal a kérdésekkel gyertek hogy miért megyek dolgozni,meg van rá az okom!)
Köszönöm !
nem ismerjük az igazgatót....
de én azt mondom h hajrá, keresd meg személyesen az igazgatót, beszélgess el vele mond el hogy mik a próblémáid is talán meg tudjátok oldani
én is ilyen suliba járok és ahoz képest megértőek
én is felnőtt gimibe járok
sajnos kimondottan csak orvosi igazolást fogadnak el
de nem minden suliba egyforma
meg kell próbálni
21 éves vagyok, hát csak takarítani járok családi házakhoz
szal dolgozom de nem komoly munkakönyves melo
de ha lenne olyan akkor dolgoznék úgy is
Igen. Anyum is takarít,csak ő este. És nem is találsz más munkát?
Mondjuk nekem mindegy mit,csak valamit dolgozzak. Meki...Tesco árufeltöltői munka is szóba jöhet. Csak felvesznek valahova.
Az lesz a legegyszerűbb ha mostanság benézek a suliba,és beszélek az igazgatóval.
keresem folyamatosan a munkát de egyelőre még nem kaptam mást, és adig marad a takarítás
nálunk pl a tanárokkal (nem mindenikkel) lehet olyat is hogy megbeszélem hogy miért nemtudok menni és ad plusz feladatot és azt ha bemutatom akkor igazolja a hiányzást
mindent meg kell próbálni
azért picit megértőbbek azokkal akik dolgoznak is
Nálunk is dolgoztak sokan suli mellett.
Ha jó érvekkel állsz az igazgató elé akkor elvileg engedélyezheti.
MC-be tuti felvesznek már 16tól lehet menni.Tescot nem ajánlom,mert ott nagyon csicskáztatnak,lenéznek!Ezt személyes tapasztalatból mondom.:)Sok sikert
Értem,akkor valahogy csak megdumálom vele :) Meg nem olyan szigorú,azt mondják. Köszi!
Utolsó: Mekibe lehet menni külön nyári diákmunkára? (kb. 2 hónapot tudnék vállalni) Nem nagyon voltam még ilyen munkán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!