Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meglehet oldani így?

Szerintetek meglehet oldani így?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,jövőre nappali felnőtt gimibe megyek,mivel dolgozni fogok egész délelőtt. Heti 5x van tanítás 3-tól 8-ig. A gond az,hogy én csak hétfő-szerda-péntek tudnék bejárni,a kedd-csütörtök nem jó mert testvérekre vigyázok(ez csak jövő évben lenne így,a maradék 2 évben mindennap bejárnék).

Persze ezt a heti 2 napot bepótolnám,tanulnék rendesen!

Szerintetek meglehet ezt így beszélni az igazgatóval?

(Légyszi most ne azokkal a kérdésekkel gyertek hogy miért megyek dolgozni,meg van rá az okom!)

Köszönöm !

2011. máj. 3. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Mekibe lehet, de gyorsan menj regisztrálni valamelyik diákszövetséghez(rébusz, multijob, pannonwork, ...) mert ha nem jelentkezel még most, akkor nyáron már nem fogsz találni! Remélem, most még sikerül! Sok szerencsét, és kitartást kívánok Neked!

2011. máj. 3. 21:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen lehet.Anno én is úgy mentem.Pontosan 2 és fél hónapot!

Elösszőr fura volt,meg az az idétlen ruha:S

De késöbb megszerettem,leginkább a társoság miatt!Úgy fogd fel h nem ez az életcélod,csak kell a pénz!

:)Amúgy nem ciki,sok diplomás ember is dolgozik ott!

Sok sikert!

Jó tipp: ne hagyd hogy csicska munkákat végeztessenek,törekedj arra hogy minnél több mindent meg tudj csinálni:)

2011. máj. 4. 12:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nektek! Megpróbálom!
2011. máj. 5. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!