Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes vagy nem jogásznak...

Érdemes vagy nem jogásznak tanulni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 09:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nem érdemes mert nagyon sok van már jogászból,nagyon nehéz vele munkát találni főleg egy pályakezdőnek.

Nézd meg ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=l1KusJhSxRM

A videóból kiemelném 6.20-tól 6.43-ig tartó részt hát én egy jót nevettem rajta. Ha minden ilyen könnyen menne...

Az ilyen kis videókkal csábítsák be az embereket az egyetemre elmondanak minden szépet és jót azt mondják el amit hallani akarsz! pl: hogy milyen kimagasló az oktatási színvonal, milyen jók lesznek a munkavállalási lehetőségeid, kapkodni fognak érted az emberek, jól fogsz keresni, ilyen végzettségű emberre mindig szükség van. bla bla bla…

Aztán meg kijön az ember az iskolapadból és rádöbben az ember hogy hoppá mégsem igaz az amiről az egyetemen éveket keresztül beszéltek!

2011. szept. 20. 17:53
 22/22 anonim ***** válasza:
*éveken keresztül
2011. szept. 20. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!