Idén felvettek jogásznak, de szüleim elváltak, és szeretnék mást is tanulni. Megéri e könyvelőnek tanulni? Milyen fizetésre lehet számítani Budapesten és vidéken?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 20:53
1/2 anonim válasza:
Pest megyében, ill. a Dunántúlon valószínűleg többet keresnél, mint az ország keleti részén. Én sok apróhirdetésben, állásajánlatban láttam, hogy könyvelőt keresnek. Szerintem ez is egy olyan szakma, amire mindig van és lesz is igény.
2/2 anonim válasza:
Jogász és könyvelő - tűz és víz.
Két gyökeresen eltérő ismeretanyag és mentalitás.
Éppen van olyan jogász kollégám, aki mindkét végzettséget birtokolja, de semmit értelme nincs. Igazán jónak lenni ( és ki az, aki nem ezt akarja ) csak az egyikben lehet.
Két teljesen eltérő szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!