Valtsak vagy ne? (orvosi)

Figyelt kérdés
Kulfoldon jarok orvosira, nagyon szeretem, csak mivel van tapasztalatom-most teljes kepzesen vagyok itt- meg huzosabb, mint otthon, de vegig csinalom. Viszont most fogorvosin vagyok, az elejen nem tudtam donteni, hogy fogorvosi vagy altalnos, itt a fogorvosi tovabb tart, mint Magyarorszagon az altalnos orvosi:) szakosodas nelkul. Ez se gond, csak neha eszembe jut lehet, talan altalnos orvosira kellett volna mennem. Bar a tanaraim azt mondtak, ha a kutatas erdekel itt is beletudok majd merulni etc. Gondoltam a fogorvosi biztosabb, bar sok helyrol hallom mar, hogy az is kezd telitodni, most nem itt varom a megoldast, csak kivancsi vagyok mas mit tenne. Hangsulyozom nem ez alapjan fogok donteni! Nyilvan aok-n tobbfele tud menni az ember, de vegulis az elejen a fogorvosit valasztottam. Termeszetesen, meg az elejen vagyok viszonylag igy tudok valtani, itt mivel az elso 3 evben ugyanaz az anyag lehet valtani, de azert nem olyan hu, de egyszeru. A jegyeim kivaloak, mas kerdes, hogy vertizzadok ertuk, de ez mindket szakra igaz.
2011. aug. 17. 20:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Termeszetesen,ha egy itteni is jelentkezik ugyanarra az allasra, vagy egy nyugat-europai egyetemen vegzett orvos,akkor elsosorban oket valasztjak, a fogaszat pl. lassan de biztosan telitodik,viszont sebeszek, ideggyogyaszok etc. meg kellenek, mert nincsenek elegen.
2011. aug. 19. 14:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Orszagot szandekosan nem irtam, a lenyeg, hogy Nyugat-Europaban. A kepzes tematikaja jo nehany hataros orszaggal egyezik, nem azon volt most a hangsuly,hogy hova jarok.
2011. aug. 19. 14:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudom, csak kíváncsiságból kérdezem, mert érdekelne, mert gondolkozom én is ilyesmiben. Nem hiszem, hogyha írnál országot, az bármiben befolyásolná a válaszadókat, vagy bármi kivetnivalót találnának benne.
2011. aug. 19. 14:09
 14/14 anonim ***** válasza:

legalább emailben megírhatnád, mert lennének kérdéseim.

Vagy csak levegőbe beszélsz ? Mert messziről jött ember bármit mondhat :)

2011. aug. 19. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!