Más is jár hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Főiskolás lettem és az iskolai feladataimmal eléggé el vagyok havazva. Valahogy mindig kifutok az időből. Pedig szeretnék jól tejesíteni.2010. nov. 14. 21:35
1/3 anonim válasza:
Hasonló, nekem is tököm tele van néha, de most nem vagyok lemaradva. Bár egy picit, de azt puskával egészítem ki. Ha a szakmámhoz köze lenne a holnapi ZH-nak tanulnék rá (bár már így is rohadt sokat tanultam erre is), de így nem éri meg.
2/3 anonim válasza:
Kell egy kis idő, mire belerázódik az ember a főiskolai életbe, de beadandóból minden félévben egyre csak több lesz, úgyhogy szokjátok a gondolatot és próbáljatok ne az uccsó pillanatban készülni mindenre. Ha úgy érzitek, hogy "na, most van kedven tanulni vagy beadandót csinálni" akkor ne hagyjátok elveszni az érzést, hanem kezdjetek neki:D máshogy sajna nem lehet:S megyek is németezni:D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. nov. 15. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!