Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki járt már hasonló...

Valaki járt már hasonló cipőben? Mi a teendő, ha a páromnál vizsgáznék egyik tantárgyból?

Figyelt kérdés

A következő a szitu. Egyetemre járok és most ugyebár vizsgaidőszak van. Viszont az egyik tantárgy, amiből szóbelizek, pont annak a tanszéknek a gondozásában van, ahol a párom PhD hallgató és ő fog vizsgáztat minden alkalommal. (Azért írom, hogy fog, mivel az első vizsga 30-án volt ebből a tárgyból és akkor mondta a tanárunk). Szóval mit csináljak? Simán menjek be, mintha nem is ismerném? Viselkedjek úgy, mintha a tanárom lenne? Vagy kérelmezzem, szóljak, hogy ez van?

Elég kínos nekem ez a helyzet... Vele még nem beszéltem erről, hogy most mi legyen.

Szerintetek?

Köszi!

Ha lehet normális válaszokat írjatok!

2010. jan. 3. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem szólni kéne...nehogy később baj legyen...
2010. jan. 3. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:

más tudja h.együtt vagytok?nehogy vki rosszindulatból bekavarjon...

de sztem el kéne mondanod...

1.voltam

2010. jan. 3. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen beszéld meg vele, meg a tanárokkal. Szerintem...
2010. jan. 3. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mindenképpen beszéld meg vele, hogy neked ez így kicsit kellemetlen lenne... aztán együtt kérelmezzétek, hogy másnál vizsgázhass. Ez így van rendjén, biztos nem titkos kapcsolatban éltek, nehogy egyszer valaki szimpla irigységből vagy dacból a nyakatokba varrja, hogy miért is mentél át a vizsgán aztán már a jó ég sem mossa le rólad/rólatok :S
2010. jan. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!