Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elmenjen szóbelire oda is...

Elmenjen szóbelire oda is vagy ne?

Figyelt kérdés
A fiam most lesz középiskolás. A lapon 3 iskolát jelöltünk meg, de amit 2. helyre írtunk oda már nem akar menni. A központija elég jó lett, és egy jó szóbelivel felvennék oda amit 1. helyre írtunk. Az 1. helyes iskola szóbelije március 3án van, és március 6-án rakják ki az ideiglenes felvételi sorrendet. A 2. iskolában viszont március 4-én lenne a szóbeli, amire nem szeretne elmenni, ráadásul arra nem is készült nagyon, csak az 1. helyre. Szerintetek menjen el oda is(a 2. helyre) vagy inkább tanuljon még ma nagyon sokat a holnapira (1.hely) és azt csinálja meg nagyon jól?
tegnap 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon nem akar oda menni, akkor ne, de a 3.ra is készüljön rendesen
tegnap 08:12
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

úgy érzem, úgyis a komfort fog számítani, de miért ne menne el?

annyira tapasztalt abban, h kell teljesíteni szóban téthelyzetben?

ha másra nem is jó, de gyakorolni mindenképp...

meg kell tanulni felöltözni, viselkedni, megfelelően beszélni stb.

legalább ezt is gyakorolhatja, fejlesztheti

tegnap 08:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tetszik neki az iskola, járt oda felkészítőre, a tanárok se szimpatikusak.
tegnap 08:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi van ha mégsem veszik fel az 1. és a 3. helyen jelölt sulikba? Mivel nem ment el felvételizni a 2. helyre ezért nem veszik fel csak a kijelölt gyűjtőbe.

A helyetekben mindenképpen elmennék szóbelizni a 2. helyre. Nem kerül pénzbe, kb 1 órát vesz el az életéből. Nekem ennyit megérne a biztonság.

tegnap 09:01
 5/10 A kérdező kommentje:
A 3. iskola jóval gyengébb a többinél ezért oda biztos felvennék.
tegnap 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Én elmennék szóbelizni, de ti meg úgy csináljátok ahogy akarjátok. Mondd azt a gyerekednek ha elmegy szóbelizni a második iskolába akkor aznap nem kell mennie az általánosba.

Fene nagy tapasztalata lehet a gyerekednek, hogy rögtön a kukába dobta a 2.sulit.

tegnap 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Én rávenném. Tapasztalatnak jó lesz. Amúgy a sorrendet lehet a szóbelik után varriálni (beírhatja 3. helyre) vagy ha felveszik bármikor átjelentkezhet másik iskolába.
tegnap 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En ezt sose ertettem, hogy minek megjelolni valamit, ahova nem akar az ember menni. De ugyanez van sokszor az egyetemi jelentkezesnel is
tegnap 12:44
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 mert jónak tűnt, az ember véleménye közben viszont változhat.
tegnap 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
1.5 het alatt? Februar 20 volt a jelentkezesi hatarido. A kozpontira felkeszito ennel joval korabban volt, ami miatt elvileg nem tetszik neki. Na mindegy
tegnap 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!