Elmenjek szóbelire vagy ne?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy idén érettségiztem és elrontottam az emelt matekot, ezért feleslegesnek tartom hogy elmenjek, mert nem lesz elég pontom és ezért úgyis újra akarok jövőre érettségizni és akkor nem kell fizetnem 70 ezret jövőre azt mondta haverom. Persze a magyarra meg a törire elmegyek.
Mit gondoltok?
2024. jún. 4. 22:29
1/3 anonim válasza:
Remek otlet. Nem mesz el, erettsegi bizonyitvanyod sem lesz, es még az eselyet sem adod meg annak, hogy hatha megis eleg lesz a pontod.
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz. Ne add fel, csináld végig ahogy eltervezted.
3/3 A kérdező kommentje:
teljesen értem mire gondoltok mindketten, de kb fél évig nem lenne érettségi bizonyítványom, mert megcsinálnám ősszel egyből, ebbe az évbe meg 100% hogy nincs esélyem már. De lehet az lenne az okos ha elmegyek.
2024. jún. 5. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!