Töri emelt szóbelivel kapcsolatosan érdeklődöm, hogy mennyi a minimumpont amivel nem bukok? Van köztetek (vagy osztálytáraitok között) aki nem tanult a szóbelire? Csak mert nem tudom, elmenjek-e holnap vagy sem.
Figyelt kérdés
Van aki megbukott, azért elő szokott fordulni, ugye nem én lennék az első? :) Szóval nem tanultam, és ha nincs értelme, akkor nem is mennék el. Írásbelim 49% lett.2016. jún. 5. 09:33
1/11 anonim válasza:
mindenképp menj el, ma még egyszer átolvashatod, az is valami, csak sikerül valamit összehozni, az írásbelid nem rossz. Ne cseszd el az életed.
2/11 anonim válasza:
ha elmondod a forrást és ami az atlaszban van kapásból 25-30 pont. komolyan képes vagy ilyen idióta lenni, hogyajándék pontokért nem mész el?
3/11 anonim válasza:
Hogy lehetnek ennyire tartás nélküli gyávák a 18 évesek, hogy inkább hagynák veszni az érettségiküket, mert reszketnek a vizsgázástól?! Úgyse úszod meg, vagy egyáltalán nem akarsz érettségi bizonyítványt szerezni? Összevissza 12%-ot kell teljesíteni, az 8 pont, azt kb akkor nem adják meg, ha meg se szólalsz!
4/11 A kérdező kommentje:
34 éves vagyok 3 gyermek édesanyja, van érettségim sőt diplomám is. Sajnos a 49% kevés arra a szakra, amit még egyszer felnőttként szerettem volna megpróbálni(min 50% kellett volna, de inkább több). De gondoltam, ha már egyszer befizettem az érettségi díjat, akkor lehet, hogy el kéne mennem, de igazából sok értelme nincs, és nagyjából annyit sem ér, hogy emiatt idegeskedjem, és kellemetlen helyzetbe hozzam magam. Ettől függetlenül mégis bennem motoszkált, mi lenne, ha mégis megpróbálnám. Ezt csak azért írtam le, mert félreértettétek a problémám....nincs olyan nagy súlya, mint ahogy gondolni lehetett, nem akartam senkit félrevezetni, egy egyszerű érdeklődés volt. Azért köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 5. 16:44
5/11 anonim válasza:
ne is haragudj, simán meglenne az 50%, ha mondjuk az egész éjszakát végigtanulnád, diplomával a hátad mögött tudhatnád, hogy az érettségi egy vicc, még az emelt is. 30/16-17 pontot kellene összehoznod, ez simán lehetséges, akár szerencséd is lehet, és olyan tételt húzhatsz, amit tudsz.
6/11 anonim válasza:
Érdekesen adod elő magad ahhoz képest, hogy 34 éves családanya vagy ... Azt kérdezted, hogy mennyivel nem buksz meg, holott a leírt helyzetben semmi jelentősége annak, hogy megbuksz-e, hiszen nem az érettségi megszerzése a célod. Továbbá egy 49%-os írásbeliből még nem következik, hogy a szóbelin nem javítasz rajta. Jól kihúzott tétellel javíthatsz. Ahhoz persze el kell menni.
7/11 A kérdező kommentje:
Neeem.70%-a minimum, amit el kellene érnem az érettségivel. Ez minimum 50%-os írásbelivel sikerülhetett volna.
2016. jún. 5. 17:35
8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, érettségiztem, meg rengeteg vizsgám volt, de emelt szintű érettségin még nem vettem részt ,ezért érdeklődtem, hogy elég e néhány mondat, amit a jelenlegi tudásommal ki tudnék nyökögni, vagy az emelt szint ennél komolyabb-e.
2016. jún. 5. 17:37
9/11 A kérdező kommentje:
Azt meg nem hinném, hogy érdekesen adom elő magam, (nem is értem itt mire gondolsz :) ). Max csak nem fejtettem ki...vagy legalábbis nem mindenki számára érhetően. De igen, ha most elmennék, akkor a cél a" megnem bukás". Mert az áhított eredményről már lecsúsztam a nem megfelelő írásbeli eredmény miatt. Inkább csak érdekességképp próbálnám meg,hátha még egyszer belevágok, és akkor tudjam milyen is ez az emelt szint, vagy csak úgy, ha már egyszer befizettem miért ne. De beégni meg nem nagyon szeretnék. Szóval nem is kell túlragozni, csak szerettem volna megtudni, hogy vizsgázott-e valaki úgy, hogy nem készült.
2016. jún. 5. 17:49
10/11 A kérdező kommentje:
Még annyit, ha már a fősulinál tartunk, és hogy tényleg érthető legyek, egy sima vizsgához valószínű elég lenne ennyi tudás, de egy szigorlathoz nem, és nem tudom, melyikhez hasonló inkább.
2016. jún. 5. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!