Tovább tanulással kapcsolatosan lenne kérdésem! Azon belül is szociológia témában kérdeznék?
Nézd, szociológia alapszak és mester is van, elsősorban gondolom az alapszak érdekelne. Szerintem egy nagyon jó alapozó szak, már ha érdekel, hogy mi történik a társadalomban. Kérdés, hogy téged mi érdekel igazán és miért ezt választanád. Mesterek közül, ha jó matekos vagy (de legalább is fogékony rá és tudod tanulni), akkor a survey statisztika mesterrel igen csak lehet mit kezdeni, de erről itt írtak egy nagyon jó választ. http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Meg aztán gondolom van/lesz nyelvvizsgád (akár több is), ha továbbtanulással gondolkozol, plusz pont.
Egyébiránt hidd, el ha nem is vagy jó matekos, akkor is találhatsz jó munkát. Én megértem, hogy mindenki e szerint gondolkozik, hol kereshet jól, és
Nézd, szociológia alapszak és mester is van, elsősorban gondolom az alapszak érdekelne. Szerintem egy nagyon jó alapozó szak, már ha érdekel, hogy mi történik a társadalomban. Kérdés, hogy téged mi érdekel igazán és miért ezt választanád. Mesterek közül, ha jó matekos vagy (de legalább is fogékony rá és tudod tanulni), akkor a survey statisztika mesterrel igen csak lehet mit kezdeni, de erről itt írtak egy nagyon jó választ. http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Meg aztán gondolom van/lesz nyelvvizsgád (akár több is), ha továbbtanulással gondolkozol, plusz pont.
Egyébiránt hidd, el ha nem is vagy jó matekos, akkor is találhatsz jó munkát. Én megértem, hogy mindenki e szerint gondolkozik, hol kereshet jól, és megéri e azt tanulni, ami tetszik neki, de ha valaki van eléggé elhivatott, lát potenciált a dolgokban minden lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!