Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elegem van, elmenjek a szóbeli...

Elegem van, elmenjek a szóbelire így?

Figyelt kérdés
Egyszerűen elrontottam az egész életem! Ott kezdődött,hogy itthon hatalmas veszekedések voltak én meg kiborultam és nem tanultam,azóta teljesen ideggyenge vagyok. Orvos akartam lenni. Tavaly érettségiztem akkor más hülyeségeket jelöltem be magas volt a ponthatár nem jutottam be. Idén megcsináltam másodszorra a biosz emeltet amire becsülettel tanultam és nagy valószínűséggel 80% felett lesz. A kémiám egy nagy nulla csoda ha nem bukok meg rajta. Én eddig nem voltam ilyen szerencsétlenség. Jövőre is próbáljam meg vagy törődjek bele a veszteségbe?
2015. jún. 9. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Még jobban elbasznád az életet, ha annyiban hagynád.

Nekem édesanyám meghalt, édesapám meg itt hagyott, és egyedül élek, mégis összehozok egy jeles érettségit, és elmegyek arra az egyetemre, amire akarok. Ezzel most nem az a célom, hogy elmondjam nekem mennyivel szarabb, ezzel az a célom, hogy rájöjj arra, hogy nem szabad, hogy számítsanak, ezek a tényezők, mindig könnyebb kifogásokat keresni.

2015. jún. 9. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még, ne add fel!

Egyébként ne várj egy évet, érettségizz októberben és reménykedj, hogy keresztfélévkor indítanak olyan szakot, amilyre jelentkezni szeretnél.

2015. jún. 9. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!