Szavazás! Bemenjek holnap szóbelire, vagy ne?
Amit tudni kell: ez a 6. tárgyam, tehát ha nem megyek be, akkor is kaphatok érettségi bizonyítványt.
Ha maximális pontot kapok, (amire semmi esélyem) akkor 67%-os lesz az érettségim összesen, ami megközelítőleg sem lesz elég arra a szakra, ahova menni akarok.
Semmit nem készültem a holnapi vizsgára.
Ki mit mond? Amúgy vannak más terveim is, tehát ha nem megyek el erre a vizsgára, még van szak, ahova bejuthatok nélküle is.
Milyen tantárgyról van szó?
Én amúgy bemennék,de amúgy sem szokásom semmit sem félbe hagyni,ha már elkezdtem akkor be is fejezem. Bár ahogy írtad ez a te esetben értelmetlen bemenned. Te tudod,hogy milyen vagy.
Bár ha egyáltalán nem készültél rá,és a max pont sem lenne elegendő számodra akkor tényleg fölösleges bemenni.
Mit nyersz?
- Meg tudod, milyen a vizsga.
- Lesz érettségid még egy tárgyból. Még ha azt gondolod, nem elég, nem tudhatod előre, hogyan gondolod meg magad a következő fél évben.
Mit veszítesz?
- Semmit.
Én elmennék- legfeljebb javítózol ősszel
Meg nem buksz meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!