Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki ma volt/megy emelt töri...

Aki ma volt/megy emelt töri szóbelire az mit húzott? Melyik témakör és milyen feladatot kapott?

Figyelt kérdés
Segítsetek szombaton megyek és jó lenne addig megtudni hogy mely tételek voltak már . :) Előre is köszönöm! :)

2015. jún. 4. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2015. jún. 4. 12:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezek csak a témakörök, nem pedig a tétel feladat ami minden napon más.
2015. jún. 4. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy minden nap más a tétel? akkor bemegyek majd és nem 30közül kell választanom? hogy van ez? én kedden megyek és engem is nagyon érdekelne a dolog
2015. jún. 4. 12:35
 4/12 A kérdező kommentje:
30 témakör van megadva, de mindegyik témakör áll legalább 2-3 tételből amelyek titkosak és a szóbelin tudod csak meg. Amelyik tétel volt már az nem lehet a többi napon már. Minden napra más tételeket készítettek.
2015. jún. 4. 12:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Szóval amit mondjuk 1.nap kihuztak azt már 2.nap nem fogom kihuzni mert kiszedik?
2015. jún. 4. 14:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen
2015. jún. 4. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:
és mindenhol ma kezdődtek? mert én csak kedden megyek szoval az meg már a 4. nap lesz akkor és addigra ha nincs szerencsém minden jót kihuznak :S de akkor mondjuk van tegyük fel az első tétel amiben benne van károly róbert nagy lajos hunyadi meg minden akkor én azt még kihuzhatom csak ha az előző nap károly róbert részét kérték a másik felelőtől tőlem meg akkor mondjuk a hunyadit kéruk?
2015. jún. 4. 15:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen és csak az egyik részét kérdezik már a témakörnek,nincs ismerősöd aki ma megy?
2015. jún. 4. 15:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs sajnos egyáltalán nem ismerek senkit hogy kik mennek oda ahova én is :( szoval nagyon félek mert így könnyen belehuzhatok olyan témába ami nem az erősségem :(
2015. jún. 4. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Kedd már az 5. nap lesz, mert szombaton is lesznek emelt szóbelik.
2015. jún. 4. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!