Elmenjek szóbelire, vagy sem? Légyszi, adjatok tanácsokat.
Németből érettségiztem középszinten. Aki ismerős a témában, biztos hallotta, hogy a hallásértés nem volt valami jó. Nekem is sikerült jól elrontani, pedig a másik három összetevőben alig vesztettem pontot (sőt az íráskészség max. lett). A hallott szöveg viszont annyira lehúzza, hogy ha elmegyek szóbelizni és az 100% lesz, akkor is csak 81% az egész érettségi.
Mit csináljak? Nekem számít a százalék... viszont mi a garancia rá, hogy ha jövőre megyek, akkor könnyebb lesz...
Előre is köszönöm a tanácsokat.
mindenképpen menj el,elsősorban azokért,amiket előttem leírtak,másodsorban pedig azért,mert a tanáraid nagyon gyökérnek fognak nézni,ha nem mész el....az én osztálytársam se ment el infóból szóbelizni,mert hogy az úgyse javított volna neki a jegyén. (amúgyis elég hülye ez az osztálytársam,mert 3-asa lett volna neki,és az őhozzá képest elég jó eredmény...) persze a tanárok nagyon kiakadtak,h hogy lehet valaki ennyire felelőtlen.
Ha mindezek mellett mégis úgy döntesz,hogy nem mész el,akkor előtt mindenképpen(!!) értesítsd IDŐBEN a vizsgabizottságot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!