Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Technikum után egyetem mennyi...

Technikum után egyetem mennyi esély van?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy technikumból be lehet kerülni pszichológia szakra? Jelenleg szociális ágazaton tanulok ha végzek akkor kisgyermeknevelő lesz a szakmám. Mik az elvárások,hogy betudjon ide kerülni az elvárások? Azt mondta az egyik tanárom aki ilyen szakon végzett,hogy nehéz bekerülni illetve úgyis,hogy valaki csak szín ötös tanuló. A jegyeimmel nincs baj mindenből ötös lettem félévkor csak 1 tárgyból nem abból 4-es lettem. Nem tudom mennyire hátrány az,hogy technikumba tanulok és nem gimibe.

tegnap 19:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Semminnyire se hátrány bekerülni az egyetemre. Érettségi kell a szakokra. S nyilván, hogy meglegyenek az elfogadott tárgyaid s ememltezz. Viszont sokszor rettentő sok pont kell pszichológiára. Ami nem a technikum miatt nehéz,gimiseknek is az.

Nem értem mit jön a tanárod a szín ötössel, hiszen az ősszes tárgy nem is számít a felvételihez

Nehéz bekerülni pszichológiara (lehet van egyetem amelyikre nem annyira), de nem az iskolád típusa miatt

ma 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!