Ha valaki technikumba tanul tovább tud tanulni egyetemen ha igen akkor mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Technikumba járok szociális szakon kisgyermeknevelő lesz a szakmám ha végzek és érettségim is lesz. Érdekel a pszichologia de nem tudom,hogy nekem lenne való ez a pálya egyáltalán felvennének bármilyen egyetemre. Eddig elég gyenge a technikum jól tanulok de félek ez ígyis édes kevés lesz később.dec. 8. 19:37
1/2 anonim válasza:
Ha gyenge az iskola, akkor a legjobb esélyed ha váltasz, vagy elmész estire elvégezni az érettségit. Ott viszont keményen kell tanulni és ha valakinek nincs meg a szorgalma könnyedén kieshet.
2/2 anonim válasza:
Igen, tanulhatsz tovább egyetemen. Érettségi kell hozzá, ennyi.
Nem tudom hanyadikos vagy, de nézegess szét a szakok között, és első körben gondolkozz el mi érdekel, ha ez megvan nézd meg mi az adott szak bemeneti feltétele, és aszerint kezdj el készülni érettségire, akár külön tanár segítségével.
Ha 9-10-es vagy, akkor még ráérsz mondjuk.
Én halál gyenge suliból mentem egyetemre egyébként, és bánom nagyon, hogy nem valami értelmes suliba jártam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!