Melyik lenne a jobb szakpárosítás: fizika-földrajz, fizika-történelem, vagy fizika-matematika tanár?
Figyelt kérdés
Az egyik szakom mindenképpen a fizika lenne. A föci a második kedvenc tárgyam, jó részét hobbiból tanultam meg, ebből már van előrehozottam. De a fizika és a földrajz is alacsony óraszámban megy, ezzel csak nagyobb iskolában tudnék elhelyezkedni. A törit is szeretem, ezzel is foglalkozom hobbiként, de nem olyan szinten mint a föcivel, és az is aggaszt, hogy az ELTE egész máshol tartja a természet-, és bölcsésztudományi tárgyakat, így nehéz lenne megoldani az órákat, valamint lehet hogy ezzel nehezebb lenne elhelyezkedni, mert ritkán üresedik meg egy töri-fizika szakos állás. A harmadik lehetőség a matek lenne, amit különösebben nem szeretek, de mindig jó voltam belőle, és a matek-fizika szakkal elég könnyen el tudnék helyezkedni, és magánórákat is adni.ma 18:24
A kérdező szavazást indított:
fizika-földrajz
fizika-történelem
fizika-matematika
8 szavazat
2/2 anonim válasza:
A fizika-matek azért is, mert a fizika tanulásához eleve kell egy csomó matek. A matek szak csak annyiban több, hogy bizonyítani is kell, nem csak használni, de mindeképpen van egy szinergia a szakpárban, míg a fizika-történelemben minimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!