Lehet 2 idegen-nyelvből duplázni nemzetközi tanulmányok szakon?

Figyelt kérdés

sehol se tudok egy konkrét választ találni. Ugye a legtöbb szakon nem lehet csak pár kivétel van, a felvételi tájékoztatóba nem volt nekem tiszta.

van egy emelt angol 89% és egy emelt német 88% -os érettségim, ha a felvi pontszámító kalkulátorba beírom akkor ezt a 2 érettségit duplázza de nem tudom hogy ezen a szakon elfogadják e. illetve a 2 emelt miatt megkapom az 50-50 pluszpontot ugye? Corvinus és a Károli érdekelne

jan. 15. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiválasztod a szakot is és akkor is dupláz, akkor lehet.
jan. 15. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1 nyelvet fogadnak el mindkét helyen.
jan. 15. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Az Educatio kiallitason az ilyen kerdeseidre pont valaszt kaphattal volna.
jan. 15. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3. Milyen okos vagy!
jan. 15. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A Corvinuson nem fogadnak el két idegen nyelvet. A honlapjukon található felvételi tájékoztatóban ezt írják a Nemzetközi tanulmányok szak érettségi pontot adó tárgyairól (a pdf 10. oldalán szerepel):

egy idegen nyelv, magyar nyelv és irodalom, matematika, társadalomismeret, történelem, fizika, földrajz, kémia, biológia, informatika, digitális kultúra, dráma vagy filozófia, mozgóképkultúra és médiaismeret, informatikai alapismeretek, informatika ismeretek, informatikai ismeretek, állampolgársági ismeretek

Ezen a linken éred el a felvételi tájékoztatót:

[link]

A Károlira nem kerestem rá, nézd meg a honlapjukon, hátha ők is leírják részletesen.

jan. 15. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Már leírtam fentebb, hogy nem fogadják el egyik helyen sem.
jan. 15. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!