Hogyan lehetek diplomata?
Üdv mindenkinek! Azért jöttem segítségért, hogy megtudjam milyen alapvető lépések kellenek ahhoz, hogy diplomata lehessek. Úgy gondolom jelenleg a jó úton haladok, de szívesen megismerném egy bölcsebb és tapasztaltabb, lehetőleg ezen a területen foglalkozó ember véleményét.
A nyelv nagyon fontos, emiatt pár hónapja elkezdtem franciául is tanulni. Másodéves egyetemista vagyok az ELTE-N (Nemzetközi Tanulmányok) és tagja vagyok egy szakkolégiumnak (egy eléggé elismertnek), és az átlagom sose ment 4,0 alá.
Milyen állásokat/gyakornoki pozíciókat lenne érdemes betölteni? Emellett milyen iskolautáni tevékenységet lenne érdemes elvégeznem? Hogyan tudok tudást de legfőképpen kapcsolatokat szerezni?
Aki tud bármilyen szinten is segíteni azt nagyon megköszönném!
Hogyan lehetek diplomata?
Jól nyalod ki a Kedves Vezető seggét, és elvégzed ezt a gyorstalpalót. [link]
A seggnyalás a legfontosabb, szóval arra koncentrálj, hogy bekerülj a legbensőségesebb (!!!) körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!