Hogyan adhatom le a matekot?
Szóval, én most kilencedikes vagyok, 6 osztályosba járok, és eddig úgy ment a matek, de mivel nekünk algebrára és geometriára van szétszedve a matek. Az algebrás része mindig is jobban ment, de a tanárnőnk, aki az algebrát tanítja beteg lett. És helyette, a geo-s tanárunk van. És én eddig azt hittem, hogy csak geometriát nem rud jól tanitani. Én meg ícs kapom csak a hármasokat. És így már nagyon elegem van belőle, neg a matekból is, ezért gondoltam arra, hogy leadnám a matek emltet, de azt mondták az osztálytársaim, hogy max csak így, ha átmegyek egy másik osztályba. De én azt nem akarom, mert szeretem az osztályomat, és van egy hihetetlen jó magyar tanárunk(bár helyesen sose fogok megtanulni). Szóval kedves mindenki nincs valami, kibúvó, hogy ne kelljen ezzel a nővel többet szenvednem. Amúgy persze az is baj, hogy nem vagyok annyira reálos, mert az összes humánból 5-ös vagyok kivéve nyelvtan.
Kérlek segítsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!