Ez a szakma az én esetemben így elérhetetlen?
Matek, fizika, anyagismeret, gépi és kézi szerszámok.
Meg lehet tanulni, ne legyél kishitű.
Ezt a szakmát autodidakta módon nem lehet megtanulni. Legfeljebb kontár lesz belőled, vagy az sem.
Ha komolyan szeretnéd, akkor szakiskolában kell tanulnod, vagy megfelelő tanfolyamon.
90 előtt, aki közrpesre végzett, nemigen vették fel középiskolába, elment valamilyen ipart tanulni: építő, villanyszerelő, asztalos, pincér, eladó, stb,
Azért nem mondom az autószerelőt, mert oda protekció kellett, mert ott ment zsebbe a pénz rendesen.
Simán meg lehet tanulni, ami ehhez a szakmához kell, ne izgulj. Én 0 matektudással mentem burkoló suliba, és gyerekjáték az egész matek része. Az asztalos lehet kicsit matekosabb, de nem célja senkinek, hogy megbukj.
Én még gépjármű mechatronikai technikus suliban is értettem egész sok mindent, pedig oda is közel 0 matektudással mentem. Ha kellett elmondta a tanár kétszer a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!