Szerintetek ebből meg lehet élni ma Magyarországon vagy tereljem másfelé a fiamat?
Sziasztok!
Tanácsot, véleményt szeretnék kérni tőletek. A fiam most 14 éves, a tovább tanulásnál járunk. Nagyon érdekli a filmezés. Folyton videókat készít, vág össze. Fotóz, fényeket állít be. Nagyon érdekli az operatőr szakma és a kameraman. Vagy még a vágó-hangmérnök. De elsősorban az operatőr, kameraman. Szerintetek meg lehet manapság élni ebből Magyarországon? Vagy érdemes lenne valami másik irányba terelni?
Pl. logisztika, marketing, rendszergazda, stb.
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad! 🙂
Mivel ilyen fiatalon így rákapott valamire, nagy valószínűséggel jó lesz belőle. De ha nem is, az hogy ennyi munkát tud beletenni abba, ami érdekli, az a lehető legjobb alapállás. A többi meg majd kiforogja magát.
Hagyd!
Én úgy tudom meglehet. Pl. a jólvanezígy és fókuszcsoport youtube-csatorna készítője, Ádám is valami ilyesmi végzettséggel rendelkezik. Igaz, erről a témáról én nem láttam tőle tartalmat és pontosan nem tudom, hogy csinál-e még ilyen munkákat és amikor csinált, mennyire tudott jól megélni belőle, de végülis most nagyrészt a csatornákból van bevétele, ő alkalmaz is videó-szerkesztő embereket. Nem vagyok jövőbe-látó, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy 5-10 év múlva ezekre a munkákra még nagyobb kereslet lesz.
Másodállásban is lehet ezt csinálni, nem feltétlenül muszáj 1 lábon állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!