Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fodrásznak éri meg inkább...

Fodrásznak éri meg inkább tanulni vagy fogászati asszisztensnek?

Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok,nem tudom eldönteni hogy menlyik legyen inkább,mind2 érdekel. Melyik szakmát éri meg jobban tanulni,melyik hozna több pénzt? Vendéglátásban dolgozom, de már nagyon utálom, es tavasztól szeretnék valami más szakmát tanulni. Tudnátok esetleg valami jó fodrasz tanfolyamot ajánlani? Fogászati asszisztensit a pannon kincstárnál néztem, az jó, van valakinek onnan tapasztalata? Szempillázás is érdekel, de azt hogy csak úgy magában csináljam abban nem látok túl sokat,esetleg fodrászkodás mellett. Fogalmam sincs az a baj, tanácsra lenne szükségem. Köszönöm 25/L

tegnap 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:
37%
Nézd meg melyik tetszik, a pletykás macák a folyamatos gépzúgás vegyszerek állás tartod a eszközt stb vagy a nyugisabb kényesebb orvosi készenlét .
tegnap 14:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Fogászati asszisztens az szinte kihalásos alapon működik ma. Csak úgy tudsz bejutni rendelőbe, ha van ismerős. Fodrászként megint kérdéses, hogy szalonba felvesznek e majd tanulóként, lesz e vendégköröd stb. Ha ügyes vagy akkor fodrászként jobban kereshetsz, de ott is vagy másnál dolgozol, vagy szalont nyitsz ami rengeteg pénz, önerő és munka arról nem beszélve, hogy lehet nem lesz vendég se annyi, amiből megtudsz élni. Én fogászati asszisztensnek tanultam és nem tudtam elhelyezkedni. Tesóm kozmetikus, alig van vendége kezdőként. Barátnője fodrász, szalonban megszívatták gyakorlaton, csak kihasználták, nem tanítottak neki semmi, így inkább elment onnan és szalont nyitott, de a bérleti díjat sem futja amit keres vele. Pillásban lehet talán potenciál, de csak ha ügyes vagy és nagyon tudsz beszélgetni a vendéggel. Az a baj ezekkel a szakmákkal, hogy rengeteg van belőlük, de jelenleg én is dilemmázok mit kéne csinálni
tegnap 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!