Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik irány lenne a legjobb,...

Melyik irány lenne a legjobb, ha matekból sík hülye vagyok a diszkalkuliám miatt?

Figyelt kérdés
Mindegyik érdekel, főleg a kreativitás az erősségem, érdekel az írás, rajz, a humán tárgyak, de folyton azt mondja mindenki, ezekből nem lehet megélni. De mégis, melyik szakban lehet a legtöbb lehetőség az alábbiak közül?

dec. 31. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
#10 egyik sem vagyok, de láttam már valódi irodalmat, mivel a magyar szakot elvégeztem. És sem a lepontozás, sem a sértettség nem változtat a tényeken. De a magam részéről kiszállok ebből a parttalan eszmecseréből.
dec. 31. 16:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Elvégezted a magyar szakot = ott a valódi irodalom? Van baj. Elég beképzelt sznob lehetsz, én sem kívánok veled vitatkozni.
dec. 31. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

#12 (1-es vagyok) ne haragudj, nem értelek. Ha ilyesmin megsértődsz, mi lesz veled, ha bekerülsz a köztudatba?

Szerinted csak pozitív kritikát kapsz?

Én mindenki kritikáját tudomásul veszem, elfogadom, és hidegen hagy. (Kivéve, hogy az ő kérésére írok, mert akkor persze, hogy figyelembe veszem, mit szeretne).

Egyébként neked mi a valódi irodalom? Csak úgy kíváncsiságból. Vegyesen olvasok mindent, klasszikustól kortársig, csak hogy tudjam, mivel lehet fölényeskedni...

dec. 31. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

Abból az egy versből nekem sem jön le, hogy erős íráskészséged lenne.

És az sem egyértelmű, miért gondolod, hogy grafikusként megélhetnél.

Jól írták, hogy a kreativitást hobbi formájában is meg lehet élni, ugyanakkor igazából szinte minden intelligenciát igénylő munkához kell kreativitás (legfeljebb nem műalkotás a végeredmény). Szóval nem feltétlenül kell a kettőt keverni.

Nyelvtudásra van igény, ugyanakkor ha csak nyelvtudásod van, akkor csupán egy jól képzett adminisztrátor leszel.

dec. 31. 17:12
 15/15 anonim válasza:
18%
Ilyen jelentéktelen büfészakokkal csak annyit érsz el, hogy majd magasabb beosztásban kezdhetsz a mekiben.
jan. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!