Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik a legjobb ai oldal...

Melyik a legjobb ai oldal tanuláshoz ami készít flashcardokat, esszéket is?

Figyelt kérdés
ma 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezeket az oldal megcsinálja, te mit fogsz akkor csinálni?
ma 14:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Válaszolok a kérdésekrexd Nekem ez a módszer bevált. Oldalakat és appokat kértem nem megkérdőjelezést.
ma 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Sztem próbálj te magad létrehozni flashcardokat. Míg létrehozod, addig is tanulod az anyagot.

Esszéknél meg nem árt megint csak, ha te fogalmazod, mert idővel talán választékosabban is ki tudod fejezni magad.

Én megértem, hogy könnyíteni akarsz a dolgokon és most minimális befektetéssel megúszósdit játszva akarsz max eredményt hozni, de az élet során a valós kommunikációd és tudásod alapján fognak megítélni, ott már nem fog megmenteni egy app.

Kérlek, gondold át, csak jószándékkal mondom, hogy a legjobb app te magad vagy.

ma 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, mostanaban elegge le vagyok maradva magamhoz kepest a sajat hibambol de igyekszem helyrehozni ezt.
ma 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor mindenképp jó lenne átvenni az anyagot azzal, hogy te magad dolgozod ki, nem pedig olyan appokra hajtani, amik effektíve átverések a valós tudásodra nézve.

Ha a te hibád, akkor hárítsd el a hiba okát, építsd ki a jó életvitelt, alkalmazz helyes tanulásmódszertant!

Ez a te hosszútávú érdeked...

Ha pedig nem tudod kezelni a hibát, ami fennáll, akkor mindenképp külső segítséggel orvosold azt, s akár ki is építhetitek együtt, hogy tanulj.

ma 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:

A nyelvi modelleknek nincsenek ilyen korlátaik. Ha teflashcardokat akarsz csinálni, akkor kérd meg erre.

Igazándiból regelj be mindegyikre, aztán teszteld le magad.

Chatgpt jött be nekem legjobban, de gemini, copilot meg a többiek is okozhatnak meglepetéseket.

Nagyon tudom javasolni mindegyik kipróbálását.

ma 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!