Melyik Orvosi egyetem nyújtja a legjobb képzést? Se, Szte,Debreceni, vagy Pécsi
1# “Max a nagyon sznob pestiek nyomják a Semmelweist.”
Hmm .. egyrészt Neked “Pest” fóbiád van (plusz szegény budaiakat nem is említetted) és ezek szerint nem vettek fel, tehát pluszban savanyú a szőlő.
Budapestről mindhárom orvosi egyetem 2,5-3 óra távolságra van, miért menjen vidéki egyetemre egy budapesti, ha helyben is maradhat? Ez sznobság? Szerintem Te kevered a szezont a fazonnal.
Kedves Kérdező! Mindegyik orvosi egyetem kiváló, ugyanazt a diplomát adja. Azt válaszd, amelyik a legszimpatikusabb / amelyik a közelebb van a lakóhelyedhez, amiről
jókat olvasol-hallasz, mert 6 évet abban a városban fogsz fix eltölteni.
Ha ennyire vakon vagy, akkor nézd meg mindegyik egyetemet, várost, és mérlegeld, hol tudod magad elképzelni magadat a leginkább.
Az pedig tényleg igaz, hogy az intézményi pontokat máshogy számolják az orvosik (is), így nézz utána alaposan, ne érjen meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!