Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik Orvosi egyetem nyújtja...

Melyik Orvosi egyetem nyújtja a legjobb képzést? Se, Szte,Debreceni, vagy Pécsi

Figyelt kérdés
Se-hez kell a legtobb pont, de tenyleg generalisan az a legjobb is?

okt. 16. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Nincsenek hatalmas különbségek igazából, nem olyan, mint egy gazdasági szak, hogy ami az egyiken nagyon jó, a másikon nagyon rossz. Max a nagyon sznob pestiek nyomják a Semmelweist. Talán azért jelentkeznek oda többen, mert az ország közepén van és egyszerű bejárni Pest megyéből, Győrből, Hevesről, Nógrádról, Szolnok megyéből is, igazából mindenhez is közel van. Szeged, Debrecen meg Pécs az ország 3 különböző szélén. Nem is biztos, hogy ez miatt mindenki megjelöli. Pl én Szolnokról megjelöltem Debreceni, Pestet és Szegedet, mert mindhárom 1,5 óra utazással elérhető számomra, Pécs viszont 3-4 óra lenne átszállásokkal, ezért azt nem. Lehet másnak meg másik esik ki. De az változó melyik egyetemen mire lehet plusz pontot kapni, egy adott embernek, aki mind a 4-re jelentkezik se biztos, hogy mind a 4-en ugyanannyi pontja jön ki.
okt. 16. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
16%

1# “Max a nagyon sznob pestiek nyomják a Semmelweist.”

Hmm .. egyrészt Neked “Pest” fóbiád van (plusz szegény budaiakat nem is említetted) és ezek szerint nem vettek fel, tehát pluszban savanyú a szőlő.

Budapestről mindhárom orvosi egyetem 2,5-3 óra távolságra van, miért menjen vidéki egyetemre egy budapesti, ha helyben is maradhat? Ez sznobság? Szerintem Te kevered a szezont a fazonnal.

Kedves Kérdező! Mindegyik orvosi egyetem kiváló, ugyanazt a diplomát adja. Azt válaszd, amelyik a legszimpatikusabb / amelyik a közelebb van a lakóhelyedhez, amiről

jókat olvasol-hallasz, mert 6 évet abban a városban fogsz fix eltölteni.

Ha ennyire vakon vagy, akkor nézd meg mindegyik egyetemet, várost, és mérlegeld, hol tudod magad elképzelni magadat a leginkább.

Az pedig tényleg igaz, hogy az intézményi pontokat máshogy számolják az orvosik (is), így nézz utána alaposan, ne érjen meglepetés.

okt. 16. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
88%
Azért nem vettek fel, mert Szegedet írtam elsőnek és oda bekerültem szerencsére :D amúgy nyilván ha pesti, akkor ott marad. Ha szegedi, akkor Szegeden és így tovább. Arra a rétegre gondoltam (ami egyébként itt a gyakorin tömegesen előfordul), aki szerint egyedül a Semmelweis létezik és az idei évet kivéve azért 20-30 ponttal magasabb a határ, mint a másik 3-nál, mert istencsászárok tanulnak itt, a másik 3-at meg ledegradálják. De akkor elnézést kérek, ha megbántottam az érzéseidet.
okt. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!