Mennyire megvalósithato?

Figyelt kérdés
Szoval 12es vagyok es az utobbi idoben kezdtem el gonxolkodni az orvosin.Azt tudom hogy evvegen nem tudnek megirni egy emelt kemia erettsegit bioszbol viszont fakton vagyok azt mindenkeppen emelt lesz ezt korabban is igy terveztem. Eddig pszihologia volt a cel szoval valoszinulek ezt azert megprobalom b tervnek pedig a gyogypedagogiat jelolnem meg. Es ahova felvesznek jovore ott 1 evet kiprobalom lehet megszeretem de ha nem akkor egy emelt kemiat irok jovo majusban. Ez mennyire hangzik megvalosithatonak?

okt. 15. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen jó. 2 támogatott félév viszont elmegy és ha valamiért csúszol, akkor az orvosin fizetni kell.
okt. 15. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezen tervek mellett mindenképp gyúrj rá a helyesírásra, mert így az egész kérdés nehezen emészthető.
okt. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!