Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik irány lenne a legjobb,...

Melyik irány lenne a legjobb, ha matekból sík hülye vagyok a diszkalkuliám miatt?

Figyelt kérdés
Mindegyik érdekel, főleg a kreativitás az erősségem, érdekel az írás, rajz, a humán tárgyak, de folyton azt mondja mindenki, ezekből nem lehet megélni. De mégis, melyik szakban lehet a legtöbb lehetőség az alábbiak közül?

dec. 31. 13:43
A kérdező szavazást indított:
BTK- nyelvszakok ( szláv nyelvek, orosz, ukrán, szerb, stb)
Művészet - grafika/képi ábrázolás
Kommunikáció és média
Közösségszervezés
BTK - informatikus könyvtáros
BTK - néprajz
BTK - történelem
BTK- magyar
15 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%

Én hétköznapi munka mellett élem meg a kreativitásomat. Az egyik nem zárja ki a másikat.

Viszont ezek közül talán a leg jövőképesebb a kommunikáció és a média szerintem.

dec. 31. 14:01
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Legjobb alatt mit értesz?

Mitől legjobb a legjobb?

Az is fontos, hol, melyik városban van lehetőséged tanulni.

dec. 31. 14:02
 3/15 A kérdező kommentje:
Budapesten mindenképp és karrier lehetőségekre értettem, hogy a legjobb, tehát legpiacképesebb.
dec. 31. 14:03
 4/15 anonim ***** válasza:
13%

Nagyon szép, hogy írni szeretnél, de tapasztalatból mondom, hogy a középsulis jó tanulók nagy része is olyan kriminális nyelvhelyességgel ír, hogy a kételkedés jogát fenntartom, hogy te, kedves Kérdező mennyire tud korrekten fogalmazni. Az itteni soraid reményt keltők, de azért az íráshoz nagyon magas szinten kell művelni ezt, mind szóban, mind írásban; mint mondtam, tapasztalat alapján...

Mennyire problémás a matek, mennyire kezelhető a lemaradás? Ha nem az info kiesik.

Ismerni kellene a motivációdat...

dec. 31. 14:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
1-4, 6
dec. 31. 14:14
 6/15 A kérdező kommentje:

4# Nos, nem is tudom, döntsd el te, kiragadott kis példának talán elegendő:

[link]

[link]

Sajnos a matek teljesen kiesett, földrajz érettségim van helyette. Már általánosban felmentettek, mert alsóban is csak kettes voltam belőle.

dec. 31. 14:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
4-es dehogy... olvastál mostanában bestsellereket? :D Nem feltétlenül a minőség nyitja a sikernek (sajnos vagy nem sajnos)
dec. 31. 14:16
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Remélem, Kérdező, nem csupán azért mentettek fel matek alól, mert 2-es voltál matekból. Ha igen, az elég szomorú...

Ami az írásképed illeti, mint írtam, eddig kifejezetten pozitív az összekép.

Mi a helyzet az egyéb adottságokkal?

Tesi pl? Rajz, ének, kézügyesség, ami nem grafika?

dec. 31. 14:21
 9/15 anonim ***** válasza:
19%
#6 ne haragudj, de ezek közel sem olyan színvonalú írások, hogy alapozni lehessen rájuk.
dec. 31. 15:21
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi az oltást meg az okoskodást. Nem erre voltam kíváncsi, hanem arra, melyik terület piacképes.

9# Amúgy te csak offolós kommentet tudsz írni vagy esetleg mást is? Te vagy például Grecsó Krisztián vagy Háy János?

dec. 31. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!