Melyik irány lenne a legjobb, ha matekból sík hülye vagyok a diszkalkuliám miatt?
Én hétköznapi munka mellett élem meg a kreativitásomat. Az egyik nem zárja ki a másikat.
Viszont ezek közül talán a leg jövőképesebb a kommunikáció és a média szerintem.
Legjobb alatt mit értesz?
Mitől legjobb a legjobb?
Az is fontos, hol, melyik városban van lehetőséged tanulni.
Nagyon szép, hogy írni szeretnél, de tapasztalatból mondom, hogy a középsulis jó tanulók nagy része is olyan kriminális nyelvhelyességgel ír, hogy a kételkedés jogát fenntartom, hogy te, kedves Kérdező mennyire tud korrekten fogalmazni. Az itteni soraid reményt keltők, de azért az íráshoz nagyon magas szinten kell művelni ezt, mind szóban, mind írásban; mint mondtam, tapasztalat alapján...
Mennyire problémás a matek, mennyire kezelhető a lemaradás? Ha nem az info kiesik.
Ismerni kellene a motivációdat...
Remélem, Kérdező, nem csupán azért mentettek fel matek alól, mert 2-es voltál matekból. Ha igen, az elég szomorú...
Ami az írásképed illeti, mint írtam, eddig kifejezetten pozitív az összekép.
Mi a helyzet az egyéb adottságokkal?
Tesi pl? Rajz, ének, kézügyesség, ami nem grafika?
Köszi az oltást meg az okoskodást. Nem erre voltam kíváncsi, hanem arra, melyik terület piacképes.
9# Amúgy te csak offolós kommentet tudsz írni vagy esetleg mást is? Te vagy például Grecsó Krisztián vagy Háy János?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!