Milyen egyetemi szakra kellene jelentkeznem?
Figyelt kérdés
11. osztályos vagyok, és még most sem tudom hogy mi akarok lenni. Kifejezetten matematikából vagyok jó, és nem igazán szeretem a magolós tárgyakat. Ezért arra gondoltam hogy valamilyen informatikai szakra próbálok bekerülni. De mindegyik egyetemről más-más szempontból rosszat hallottam (CORVINUS-ba nehéz bekerülni, ELTE-n kiégett tanárok és felesleges anyagot adnak le, BGE-n meg szinte nincs színvonal). B tervnek közgazdász szakokat néztem (pl banki munkák)
Kifejezetten véleményekre és aki ezeken a szakokon tanul, az ő tapasztalataira vagyok kíváncsi.
ma 00:05
A kérdező szavazást indított:
Informatika
Közgazdász
Egyéb
3 szavazat
1/1 anonim válasza:
Vond össze a kettőt, nézz utána a gazdasági informatikus szaknak.
Én azon végeztem bár már 20 éve úgyhogy azóta már tök más rendszer van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!