Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemi szakra kellene...

Milyen egyetemi szakra kellene jelentkeznem?

Figyelt kérdés

11. osztályos vagyok, és még most sem tudom hogy mi akarok lenni. Kifejezetten matematikából vagyok jó, és nem igazán szeretem a magolós tárgyakat. Ezért arra gondoltam hogy valamilyen informatikai szakra próbálok bekerülni. De mindegyik egyetemről más-más szempontból rosszat hallottam (CORVINUS-ba nehéz bekerülni, ELTE-n kiégett tanárok és felesleges anyagot adnak le, BGE-n meg szinte nincs színvonal). B tervnek közgazdász szakokat néztem (pl banki munkák)

Kifejezetten véleményekre és aki ezeken a szakokon tanul, az ő tapasztalataira vagyok kíváncsi.

ma 00:05
A kérdező szavazást indított:
Informatika
Közgazdász
Egyéb
3 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:

Vond össze a kettőt, nézz utána a gazdasági informatikus szaknak.

Én azon végeztem bár már 20 éve úgyhogy azóta már tök más rendszer van.

ma 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!