Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ⛔️SOS⛔️ Hogy lenne legyorsabb...

⛔️SOS⛔️ Hogy lenne legyorsabb az érettségi számomra?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 10. Osztályos 5 éves fodrász szakon, alapból 12. Osztályban érettsegizek majd de hivatalos az érettségim majd csak 13. Ba lenne amikor a szakma részét is elvégzem az iskolának, a kérdés az az hogy mi a leggyorsabb módja az érettségi meg szerzésének? Nem kell szakma! El mehetnék egy 2 éves iskolába ahol adnak érettségit, vagy van ennél gyorsabb folyamat? Pénz nem számít.

#tanulás #érettségi #Intenziv érettségi
tegnap 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a 10 osztályod megvan, akkor bárhol leteheted a maradék két évedet, akár estin is, ha elmúltál 16. Van ahol estin egy év alatt megvan a két év, és mehetsz érettségizni. Ezeknek az árát nem tudom, de szerintem fizetősek.

Ha tényleg nem izgatja a szüleidet a pénz, akkor nem tudom hol laksz, de keress rá a Magister magánsulira. Felnőttek érettségiztetésével foglalkoznak, és állítólag mindenki átmegy, úgy csinálják(sok ismerősöm mondta ezt, én nem jártam oda). Bár érettségin sok szabály van, nem lehet bent szakos tanár írásbelin, stb. Szóval tényleg nem tudom, hogy csinálják, de ki tudja. Állítólag a pénz miatt mindenkit átrugdalnak.

tegnap 13:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm ránézek.

UI: nem a szüleimnek nekem lesz sok pénzem pár héten bellül, megyek ki amerikába navy SEAL-nek és ehez kell az érettségi köszönöm válaszod 🤝🫡

tegnap 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Max tengerészgyalogosnak mész, aztán pár év szolgálat és folyamatos képzés után ha nagy szerencséd van, szuper elégedettek veled, esetleg bekerülhetsz valamiféle elit csap-ba. Ha nem valami beugratásnak leszel a hiszékeny áldozata.
tegnap 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!