⛔️SOS⛔️ Hogy lenne legyorsabb az érettségi számomra?
Ha a 10 osztályod megvan, akkor bárhol leteheted a maradék két évedet, akár estin is, ha elmúltál 16. Van ahol estin egy év alatt megvan a két év, és mehetsz érettségizni. Ezeknek az árát nem tudom, de szerintem fizetősek.
Ha tényleg nem izgatja a szüleidet a pénz, akkor nem tudom hol laksz, de keress rá a Magister magánsulira. Felnőttek érettségiztetésével foglalkoznak, és állítólag mindenki átmegy, úgy csinálják(sok ismerősöm mondta ezt, én nem jártam oda). Bár érettségin sok szabály van, nem lehet bent szakos tanár írásbelin, stb. Szóval tényleg nem tudom, hogy csinálják, de ki tudja. Állítólag a pénz miatt mindenkit átrugdalnak.
Köszönöm ránézek.
UI: nem a szüleimnek nekem lesz sok pénzem pár héten bellül, megyek ki amerikába navy SEAL-nek és ehez kell az érettségi köszönöm válaszod 🤝🫡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!