Biològia-történelem felsőfokú érettségi?
Hát az még nem biztos, elkelne a magasabb százalék. Úgy számolják az eredményt, ahogyan a legtöbb pontod jön ki.
A pszichológia szakot elvégezni is nagyon nehéz, és nem az, aminek feltételezik. Nem a lelkizésről szól, hanem száraz, unalmas tudományról, pl statisztika, anatómia, kutatásmódszertan. Az alapképzéssel pedig még nem mész semmire, az 5 éves képzés a minimum, ahonnan egyáltalán el lehet indulni a szakmában, a hosszú és méregdrága továbbképzések előtt.
#1 te pszichológiát végeztél?
Leírod légyszi privátban mi olyan nehéz benne? Én is oda készülök de eléggé megijedtem ezek alapján.
Kérdező 3-as érettségikkel én nem próbálkoznék a helyedben, 80% feletti emelteket megírni pedig nagyon nehéz úgy, hogy nem vagy benne a rendszerben. Felsőfokon pedig nem tudsz leérettségizni, ez nem nyelvvizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!