Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biològia-történelem felsőfokú...

Biològia-történelem felsőfokú érettségi?

Figyelt kérdés
Szeretnék újra érettségizni felsőfokon a két tantàrgybòl plusz egy nyelvizsgàt letenni németből közép fokon. Ha 80% felett sikerülni a két érettségim sikerülhet bejutni a pszichológia szakra? A többi érettségit is nézik vagy ilyenkor csak ezeket? 2012 ben érettségiztem 3s nem sikerült jòl sajnos. Szeretnék vàltoztani rajta.

tegnapelőtt 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát az még nem biztos, elkelne a magasabb százalék. Úgy számolják az eredményt, ahogyan a legtöbb pontod jön ki.

A pszichológia szakot elvégezni is nagyon nehéz, és nem az, aminek feltételezik. Nem a lelkizésről szól, hanem száraz, unalmas tudományról, pl statisztika, anatómia, kutatásmódszertan. Az alapképzéssel pedig még nem mész semmire, az 5 éves képzés a minimum, ahonnan egyáltalán el lehet indulni a szakmában, a hosszú és méregdrága továbbképzések előtt.

tegnapelőtt 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
8%

#1 te pszichológiát végeztél?

Leírod légyszi privátban mi olyan nehéz benne? Én is oda készülök de eléggé megijedtem ezek alapján.

Kérdező 3-as érettségikkel én nem próbálkoznék a helyedben, 80% feletti emelteket megírni pedig nagyon nehéz úgy, hogy nem vagy benne a rendszerben. Felsőfokon pedig nem tudsz leérettségizni, ez nem nyelvvizsga.

tegnapelőtt 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!