Emelt szintű matek, töri és felsőfokú angol érettségi. Hogyan?
Én az emelt angolomhoz külön tanárhoz jártam, aki kifejezetten arra készített fel. Igazából főleg az eddigi érettségi feladatokat oldottam meg, és amiket hibákat elkövettem azt jobban átbeszéltük, átvettük hozzá a nyelvtant. A szóbelihez pedig megvettem egy ilyen témakörös könyvet, azt hiszem 1000 questions 1000 answers volt a címe, és azt olvasgattam át... :)
A bátyám is külön tanárral készült fel a matek emeltjére. Ott nem tudom mit csináltak, de kellett neki a tanár hozzá, különösen a szóbelihez a felkészítéshez.
Egyébként az oktatas.hu-n megtalálod a vizsgakövetelményeket és a vizsgák leírását: [link]
ez alapján el tudod dönteni, hogy szükséges lenne-e a felkészüléshez egy külön tanárra, avagy nem. :)
Sok sikert! :)
Szia! Melyik suli? És hol szeretnél továbbtanulni? Egyébként az én matektanárom azt mondta 15% tehetség és 85% szorgalom. Ennyi kell. 3év alatt simán megtanulod. Kitartást!
Zegen vannak nyelvtanfolyamok, az biztos, indulnak is nyáron. Egyébként még annyit, hogy nem elég valamit egyszer megtanulni, folyamatos ismétlés, gyakorlás! Kitartást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!